Malin Watson häver dejtförbudet: "Har en lista på kandidater"

25 maj, 2017 
Två veckor in i säsongen fick Malin Watson en nya danspartner i Jesper Blomqvist. Och det förra fotbollsproffset växte med uppgiften. "Han utvecklades väldigt, väldigt mycket"
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Dansaren Malin Watson är en veteran i ”Let’s Dance”-sammanhang. Efter att ha fört ut Peppe Eng, Jonas Hallberg och Tomas Wassberg i dansens virvlar var det ursprungligen tänkt att Thorsten Flinck skulle bli årets partner. Dramatenvivören hann vara med i två veckor innan en läkarundersökning satte punkt för hans medverkan.

– Han blev så klart väldigt, väldigt besviken, säger Malin Watson.

Ersättare blev förre fotbollsspelaren och tränaren Jesper Blomqvist som kom in i tävlingen med mycket energi. Han hade dock inte mycket gratis av sin idrottsbakgrund. Fotbollsspelare utgår från inåtvridna fötter, dansare från utåtvridna. Det fanns en del att fila på och lära.

– Taktkänsla hade han men höfterna var ganska stela.

Fast det Blomqvist inte hade med sig in var han villig att lära.

– Han hade ett otroligt fokus och en otrolig vilja. Men vi fick träna väldigt hårt på tekniken, säger Malin Watson.

Annons

”Tränade egentligen för hårt”

Jesper Blomkvist visade sig dock vara mer än villig att underkasta sig den hårda träningsregimen och steppade upp till sin danspartners krav. Det var till och med så att de fick besinna sig.

– Vi är perfektionister båda två och tränade egentligen lite för mycket. Vi fick försöka påminna varandra om att ha kul också och njuta, säger Malin Watson.

”Lägerlivet” med hård träning inkluderade även en anpassad kosthållning. Och det var en synligt deffad Blomqvist som blottade bringan i programmet.

– Vi åt bara kycklingsallad den veckan, säger Malin Watson.

– Han var ganska blyg när han kom in i tävlingen men släppte loss ju mer vi körde och där tyckte vi att det var dags att knäppa upp skjortan.

Har hävt dejtingförbud

I det rigorösa schemat fanns även ett skämtsamt dejtingförbud utfärdat för singeln Blomqvist. Nu när segern är bärgad har Malin Watson dock hävt restriktionerna för danspartnern.

Annons

Hon kan själv tänka sig att bidra med tänkbara namn.

– Jag har en lång lista. Men det måste vara en riktigt bra tjej.

Enligt tidigare uppgifter ska Jesper Blomqvist vara het på marknaden efter sina prestationer på dansgolvet. Bland annat ska deckarförfattaren Camilla Läckberg ha föreslagit Martin Melins exfru Christina Melin, 40 till listan.

– Camilla Läckberg har erbjudit en tjej till listan, absolut. Det är Christina Melin. Camilla har hört av sig både på Instagram och sms och jag har förklarat för Jesper vem Christina är. Så hon är absolut med på listan nu, har Malin Watson sagt till Hänt.

Under tävlingarna hann danstränaren och eleven bli bra vänner. Eleven har hyllat danstränaren rejält.

 

”Kommer att umgås”

Barnen är jämnåriga och kunde leka tillsammans i dansstudion när det inte fanns barnvakt.

Efter finalen har familjerna kunnat smälta sina upplevelser tillsammans utan krav på fysisk ansträngning eller diet.

– Vi hade en liten grillkväll härom dagen. Om några veckor ska vi åka till Kolmården tillsammans. Vi kommer att umgås.

 

Let’s dance 2017: Stina Wollters ilska mot hånet

Läs också: Let’s dance 2017: Stina Wollters ilska mot hånet

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons