Isabella Löwengrip om hälsoläget: "Som knivar i magen"

27 nov, 2019 
De senaste månaderna har varit tuffa för Isabella Löwengrip, som nu talar ut om hälsoproblemen som kommit med krisen. Hör henne berätta här!
Annons

Sedan i början av oktober har Isabella Löwengrip varit öppen med att hon går igenom en tuff tid, både privat och arbetsmässigt. Beskedet om krisen kom dock som en chock för många av hennes följare, då hon bara månader tidigare sagt hej då till Sverige – för att i stället storsatsa på att slå igenom i USA.

På bloggen berättade Isabella om sitt nya lyxiga kontor på Manhattan, och hennes stora lägenhet på Upper east side. Men innan hon hann flytta dit kom kraschen som fick planerna att gå i kras. Isabella hade tagit alldeles för stora risker och vara nära att gå i konkurs.

”Vi tar inga mer risker, hade skutan inte vänts och vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och till slut hade vi gått i konkurs”, skrev hon bland annat på bloggen i början av oktober.

Medicineras för att må bättre

Sedan Isabella berättade om sina problem offentligt har hon både sålt sin lyxvilla på Lidingö och gjort sig av med stora delar av sin personal. Därtill har hon nu öppnat upp om sitt hälsotillstånd – och förklarat att hon måste medicineras för att kunna hantera den tillvaro som hon befinner sig i just nu.

Annons

”I dag har jag knaprat Novaluzid och ätit Omeprazol. De brukar fungera när jag känner av magkatarr. Eftersom jag är van att leva ett hektiskt liv har jag lärt mig när jag ligger på gränsen och det är nu. Nu har jag kommit till en nivå där det är som knivar i magen från eftermiddagen till läggning vilket innebär jag måste ta jobbet halvt liggandes. Ingen mat går heller ner. Allt går bara upp”, skriver hon i ett nytt inlägg på sin blogg.

Hon skriver vidare att hon har varit i liknande faser tidigare i livet och att hon, om hon inte slutar i tid, ”börjar kräkas blod”.

”Då väntar dagar på sjukhuset. Det har jag inte råd med så därför måste jag ha en plan för att kroppen ska orka några månader till för vi är långt i från klara med bolagens vändning”.

Tar hjälp av ett läkarteam

För att komma på fötter igen, och för att klara av att hålla sina företag levande har Isabella valt att ta hjälp av ett läkarteam som kan hålla koll på hennes hälsa.

Annons

”Mitt liv är så extremt just nu med den mediala uppmärksamheten samt undvika konkurs under tiden att jag behövt ett läkarteam som ser till att vi får upp mig på fötterna jämt. Annars hade det inte gått. Sedan september har det varit lugnade i olika styrkor, insomningstabletter och betablockerande. Nu väntar ytterligare en fas med noll kaffe, vin, läsk, tuggummi och inga chiligrytor precis för att hjälpa magen. Sedan såklart regelbundna avstämningar med psykologen och träning”, skriver hon vidare på bloggen.

Inlägget har fyllts med kommentarer från Isabellas följare, och många föreslår att entreprenören och influencern bör sjukskriva sig. Isabella själv säger dock att det inte är något alternativ, då hennes företag är alldeles för sköra just nu.

”Försvinner jag i veckor så kommer bolagen knappt finns kvar när jag är tillbaka. Allt är alldeles för skört tyvärr”.

Foto: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Läs mer: 

Därför valde Isabella Löwengrip att hålla skilsmässan hemlig: ”Skitarg”

Isabella Löwengrips kommentar till abortlarmet: ”Finns de som slarvar”

Isabella Löwengrips ärliga ord om slutet av sitt äktenskap

Annons