Christine Meltzer nya besked om bröstcancern: "Tårarna har sprutat!"

21 mar, 2018 
AvIda Gustafsson
Christine Meltzer är nu färdigbehandlad för sin bröstcancer – efter sex år.
Nu, efter sex långa år, är programledaren och skådespelaren Christine Meltzer färdigbehandlad för sin bröstcancer. "Jag är så GLAD", skriver hon på Instagram.
Annons

Det var 2012 som skådespelaren och programledaren Christine Meltzer fick sin bröstcancerdiagnos och hon har behandlats med operation och efterföljande strålbehandling och cellgifter. Förra våren var hon på den årliga mammografin där resultaten visade att hon var tumörfri, ett positivt besked som hon då skrev om i ett inlägg på Instagram: ”Jag är glad. Å nu ska jag njuta”.

Läs också: Christine Meltzer gör upp med sin dödsångest

Hon har fortsatt att ta mediciner för cancern och i går passerade Christine Meltzer ytterligare en milstolpe – nu är hon färdigbehandlad mot bröstcancern helt och hållet. Med ett inlägg på Instagram skriver hon om glädjen.

”Här har ni liksom en som går ut från sjukhuset för sista gången!!! Ja tårarna har sprutat!! Jag är färdigbehandlad med cancern!!!! Frisk! Klar! Så många år.”

Recept.se Nyhetsbrev

Hon skriver också att hon hoppas slippa återfall: ”Så nu håller jag bara hårt i tummen för att den aldrig kommer tillbaka. Jag är så GLAD”.

Annons

Läs också: Dagny Carlsson, 105: ”Vägrar att tänka på döden”

Hennes inlägg har fått nästan 25 000 gilla-markeringar och tusentals kommentarer från hennes följare som gläds med skådespelerskan åt beskedet.

Läs hela inlägget här.

Läs även:

Magdalena Forsberg om mammans cancerbesked: ”Jag bara grät och grät”

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons