Christina Stielli om vardagslycka: Mitt bästa feelgood-knep

29 jan, 2023 
MåBra Redaktionen
Christina Stielli

Den här månaden har författaren och föreläsaren Christina Stielli utnämnts till MåBra-profil. Hon arbetar aktivt för att hitta glädjen i vardagen och här ger hon sitt bästa feelgood-knep!

För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Föreläsaren och författaren Christina Stielli beskriver sig själv som en ”smått överlycklig kvinna med förmånen att få jobba med det hon älskar allra mest.”

Följ med MåBra på träningsresa till MallorcaBrand logo
Följ med MåBra på träningsresa till Mallorca

Hittar glädjen i vardagen

Den som har lyssnat på Christinas hyllade föreläsningar vet att det finns erfarenheter som format hennes liv starkt.

– Jag har blivit den jag är idag tack vare allt jag har gått igenom, men också tack vare att jag har styrt upp mig själv. Så att livets käftsmällar inte har krossat käken liksom.

dagbok för vardagslycka

Att hitta glädjen i vardagen är något som Christina arbetar aktivt med, både från scenen men också nu i bokform. Med sin Dagbok för vardagslycka har hon fått mängder av läsare att reflektera över och bokföra situationer som leder till ökad livslust och livskvalitet.

– Jag följer med på MåBra-resan till Mallorca i april 2023. Där kommer jag berätta mer om vardagslycka men också föreläsa om vikten av självrespekt.

Vilka är dina bästa feelgood-knep?

– Var din egen bästa vän, var alltid generös och se till att träna din mentala styrka, säger hon och tillägger:

– Dessa råd lever jag själv efter. Jag vill må bra alla dagar jag har i livet och det stärker mig inför oro och problem som jag vet dyker upp. För sånt är ju livet.

Foto: PR

Annons