Bilderna på Baywatch-skådisen Donna D’Errico väcker starka reaktioner

12 okt, 2021 
Baywatch-skådisen Donna D’Errico väcker starka reaktioner
tt
20 år efter sin medverkan i succésåpan Baywatch reagerar nu flera på Donna D'Erricos look idag – bara dagar efter det att hon firar ett år som nykter!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
10 svenska Tv-serier du följde om du var ung på 90-taletBrand logo
10 svenska Tv-serier du följde om du var ung på 90-talet

Den före detta Baywatch-stjärnan Donna D'Errico, 53, hade rollen som livräddaren Donna Marco i amerikanska såpan som utspelade sig på stranden i det soliga Los Angeles som gjorde braksuccé i mitten på nittiotalet.

Mike Newman, Donna D'Errico, Jeremy Jackson, Nancy Valen, Gena Lee Nolin, Jose Solano, Yasmine Bleeth, David Chokachi, Traci Bingham och David Hasselhoff (mitten), säsong sju av Baywatch 2001.
Mike Newman, Donna D'Errico, Jeremy Jackson, Nancy Valen, Gena Lee Nolin, Jose Solano, Yasmine Bleeth, David Chokachi, Traci Bingham och David Hasselhoff (mitten), säsong sju av Baywatch 2001.

Baywatch sändes mellan 1989 och 2001, och Donna D'Errico medverkade i serien mellan åren 1996 och 1998. Hon sprang i rödfärgad baddräkt tillsammans med bland andra sina skådiskollegor Pamela Anderson, 54, och David Hasselhoff, 69.

Annons
donna i baywatch.
Utöver att vi sett Donna D'Errico i Baywatch har hon även synts i Reno 911, Austin Powers in goldmember, Brooklyn nine-nine och Survive the game.

”Donna D'Errico ser ut som en tonåring!”

Nu har det gått mer än två decennium sedan Donna D'Errico medverkade i succésåpan Baywatch, och nu reagerar hennes Instagram-följare på hennes ungdomliga look. I samband med hennes medverkan under ett välgörenhetsevent i Kalifornien i dagarna fastnade hon på bild, vilken hon delade med sig av på Instagram. Och nu slår flertalet av hennes följare fast att 53-åriga Donna D'Errico inte verkar åldras överhuvudtaget.

Annons

”Donna, du ser ut som en tonåring! Så vacker”, skriver en av alla imponerade följare, varpå en annan gör klart att Donna är ”Lika vacker som alltid”. Och så fortsätter hyllningarna i kommentarsfältet under hennes bild.

Santa Monica donna
Bilden som Donna delade från välgörenhetseventet i Santa Monica – där intäkterna gick till ett barnsjukhus.

Donna D'Errico firar ett år som nykter

Dagen innan hyllningarna till hennes bild kom farandes firade även Donna D'Errico även ett år som nykter, vilket hon också delade med sig på sina sociala medier.

”I dag har jag varit fri från alkohol i ett helt år. Efter det att jag slutade dricka så har det hänt en hel del coola grejer”, berättar hon och fortsätter:

Annons

”Jag har börjat göra medvetna val på alla plan i livet. Nu har jag lärt mig hur jag ska hantera min stress i stället för att bedöva den, jag har insett att det inte går att välja vad man vill bedöva för känslor. Och om du bedövar det som känns dåligt, bedövar du också det som känns bra.”

”Idag är livet fint och bra eftersom jag valde att göra det fint och bra. Jag är väldigt stolt över mig själv”, avslutar hon sitt inlägg.

Rhyan D'Errico
Donna D'Errico har 20-åriga dottern Frankie-Jean Sixx tillsammans med före detta Mötley crüe-medlemmen Nikki Sixx. Och sedan även 28-åriga sonen Rhyan D'Errico med en annan man.

Foto: TT

Annons