RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Vi eller aldrig – ny reality-serie i SVT ska rädda trasiga relationer

11 maj, 2021 
Vi eller aldrig på SVT 2021.
En ny reality-serie är på gång på SVT, som fyller hålrummet efter Gift vid första ögonkastet. I Vi eller aldrig får vi följa par som kämpar med det svåraste valet: Ska de kämpa för relationen, eller gör de bästa i att separera?
Annons
Här är deltagarna i ”Gift vid första ögonkastet” - se klipp från den nya säsongenBrand logo
Här är deltagarna i ”Gift vid första ögonkastet” - se klipp från den nya säsongen

Efter framgångar som Gift vid första ögonkastet och Första dejten har SVT byggt vidare på det enorma intresset som tycks finnas kring vanliga människors kärleksliv. Den 13 juli är det premiär för det nya relationsprogrammet Vi eller aldrig, och programledare är Farao Groth.

I reality-serien flyttar fem unga och barnfria par in i ett sommarhus tillsammans. Paren har alla sina olika svårigheter och problem, som gjort att de börjar känna tvivel kring om de ska fortsätta vara ett par eller inte.

Vi eller aldrig i SVT – en sista chans för kärleken

Under tiden i huset får de gå i terapi och göra olika gruppövningar, och i slutet av varje avsnitt kommer de olika paren genomgå en liten ceremoni där de får berätta för sin partner hur de känner och om de vill fortsätta kämpa för förhållandet – eller separera.

Annons

– Vi ska få följa äkta kärlekspar som i grunden älskar varandra, men som ändå är osäkra på sina förhållanden. Ett extremt vanligt dilemma i verkligheten men ett ovanligt ämne för ett tv-program. Vi är stolta att få följa våra modiga par i deras resa till ett av de viktigaste besluten, är deras kärlek redo för nästa steg? Är det vi eller inte? säger Anton Glanzelius, programbeställare på SVT, i ett pressmeddelande.

Amerikansk förlaga heter Make or Break

Serien bygger på ett amerikansk originalformat med namnet Make or Break – men frågan är hur lik SVT:s version blir den amerikanska. I originalformatet är det ett gäng väldigt attraktiva människor som går runt mycket i bikini och badbyxor, och en del av programidén tycks vara att de ska lockas att vara otrogna med andra deltagare. Frågan är om det skulle gå hem hos SVT:s tittare?

Vilka de deltagande paren i den svenska reality-serien blir vet vi ännu inte.

De 45 minuter långa avsnitten kommer att sändas tisdagar och torsdagar SVT Play och SVT1, från och med den 13 juli 2021.

Foto: SVT

Annons