Vanliga misstag du gör när du flirtar – enligt ditt stjärntecken

Vanliga misstag du gör när du flirtar – enligt ditt stjärntecken

Enligt astrologin säger ditt stjärntecken en hel del om hur du fungerar som person – både när det kommer till din personlighet och vilka egenskaper du har, men även hur du fungerar i kärlek och när du är intresserad av någon.

Läs också: Halsbandet som passar just ditt stjärntecken

Vissa är rätt aggressiva i sina raggningsförsök medan andra tenderar att flirta alldeles för diskret för att någon ska märka det. Att flirta på rätt sätt är helt enkelt en konstform, och det är få stjärntecken som bemästrar det med bravur.

Här är de största misstagen du gör när du flirtar – baserat på ditt stjärntecken!

Väduren 

När du är intresserad av någon beter du dig nästan som ett litet barn – du retas och kommenterar gärna personens kläder eller hår. Problemet med det är att du kan framstå som elak istället för lekfull, och att du skrämmer bort din flirt.

Oxen

När du dejtar har du en tendens att överanalysera det minsta lilla. Du analyserar hur länge du bör vänta på att svara på sms och du är försiktig med att trycka på gilla-knappen när din flirt lägger upp nya inlägg på sociala medier. Eftersom du är så orolig över att du ska framstå som desperat hindrar du dig själv från att vara dig själv, vilket du förlorar på i längden.

Tvillingarna

När du gillar någon visar du det mer än gärna online – men inte i verkliga livet. Du gillar inlägg på sociala medier, smsar för att säga godmorgon och skickar selfies, men visar sällan hur du känner ”På riktigt”.

Kräftan

Du blir lätt en aning ivrig när du gillar någon. Du börjar att prata om er framtid tidigt, skickar gärna flera sms i rad och du är snabb med att ta upp både giftermål och barn. Det finns alltså en risk för att du framstår som efterhängsen, även om du själv bara försöker vara just dig själv och ärlig med vad du känner.

Lejonet

Du är lite väl förtjust i att göra din flirt svartsjuk – du kan till exempel flirta med personens bästa vän eller prata om alla kändisar du tycker är snygga. Tyvärr leder det sällan till att ditt kärleksobjekt börjar att gilla dig mer, snarare tänker personen att han eller hon inte har någon chans på dig.

Läs också: Sexmisstagen du kommer råka ut för – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

Eftersom du avskyr att bli sårad erkänner du inte ens för dig själv när du gillar någon, vilket ofta slutar med att ni blir vänner istället för partners.

Vågen

Du lägger extra mycket tid på ditt utseende när du är intresserad av någon – du klär upp dig när du vet att du kommer att träffa honom eller henne och lägger upp bilder som du hoppas att den andra ska gilla. Problemet är bara att personen inte har någon aning om ditt intresse.

Skorpionen

När du gillar någon vill du få det att verka som att du är intresserad av det den personen  är intresserad av – du lyssnar på din kärleks favoritmusik och tittar på alla favoritprogram. Det gör att du framstår som oäkta när du i själva verket bara vill visa att du bryr dig.

Skytten

Du är allt annat diskret när du har hittat någon du gillar. Du drar skämt med snuskiga anspelningar och kommer med tusentals kommentarer om hur snygg den andra personen är. Det kan göra att din flirt missförstår dig och dina intentioner, och tror att du bara är intresserad av sex.

Stenbocken

Att spela svårfångad är din vanliga strategi när du är intresserad av en person. Du tar en evighet på dig att svara på sms, du avbokar dejter och ignorerar din flirt i flera dagar. Du vill framstå som mystisk, men framstår istället som totalt ointresserad.

Vattumannen

När du gillar någon väntar du på att den personen ska ta första steget. Du kanske ser till att få ögonkontakt, kanske ler du mot dem då och då. Problemet är att det är få som uppfattar att du faktiskt flirtar – istället tror de att du bara vill vara artig och trevlig.

Fiskarna

Du går gärna in i stalkermode när du gillar någon. Du blir som besatt och vill lära dig allt om den personen och lusläser personens Facebook, Instagram och Snapchat. Istället för att gå fram och prata beundrar du personen på avstånd.

Foto: IBL Källa: Thoughtcatalog

Artikeln publicerades först på ELLE.

Läs också: Misstagen du gör i ditt förhållande – baserat på ditt stjärntecken

Utvald läsning