Stjärntecknen som antagligen varit otrogna under 2016...

29 dec, 2016 
En ny studie avslöjar vilka stjärntecken som med störst sannolikhet har varit otrogna mot sina långtidspartners under 2016.
Annons

Dataanalysen är gjord av Victoria Milan, en dejtingsida för gifta och i förhållande som vill vara otrogna, för att avslöja vilka stjärntecken som mest troligt ville vara otrogna.

Medan skorpionen och lejonet vanligtvis tros vara mer sexuella än andra astrologiska tecken, visade undersökningen tydligt att de inte är bland de mest troliga att vara otrogna.

Informationen avslöjade stjärntecknen som gör majoriteten av användarinloggningar för att de letar efter en affär. Och enligt undersökningen är vattumännen de mest troliga att vänstra, följda av fiskarna och oxarna.

Recept.se Nyhetsbrev

De mest trogna av stjärntecknen är skyttarna och de näst mest trogna är skorpionerna och vågarna.

Sigurd Vedal från Victoria Milan säger att informationen visar att otrogna med stjärntecknet vattumannen troligtvis var otrogna flera gånger under 2016.

– Vi har granskat tusentals av våra medlemmars profiler för att komma fram till den fräcka slutsatsen att svenska män och kvinnor med vattuman-tecknet troligtvis var otrogna under 2016. Dom är varmblodiga, sexuella karaktärer och kan inte klandras för vad som står i stjärnorna, säger Vedal.

Annons

Av Johanna Svan, artikeln publicerades först på allas.se
Foto: Shutterstock

Läs också: Är din man otrogen? 8 varningssignaler…

 

Vill du läsa mer om relationer? Prenumerera på MåBra:s nyhetsbrev!

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons