RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Stjärntecknen du ska dejta – om du vill ha en partner du kan lita på

05 dec, 2017 
AvMikaela Råberg
De här tre stjärntecknen är de mest trogna.
Otrohet kan förstöra även det starkaste förhållandet, så det gäller att hitta en partner du kan lita på. Även om det kanske är lättare sagt än gjort finns det några saker att vara extra uppmärksam på. Och det första är stjärntecknet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Det kan verka flummigt, men faktum är att stjärnorna har en del att säga om våra personligheter – och vilka av oss som löper störst risk att vara otrogna.

Med de olika stjärntecknen kommer nämligen även vissa personlighetsdrag och det har visat sig att tecken som har ett starkt intresse för äventyr, känslostimulering och drama är mer benägna att vara otrogna.

Läs också: Sexmisstagen du kommer råka ut för – enligt ditt stjärntecken

Men så finns det tecken som uppskattar säkerhet över allt annat och det är jordtecknen. För jordtecknen handlar livet om att bygga en trygg och stabil grund och det är trots allt det som monogami handlar om; trygghet.

Här är tecknen som enligt horoskopet löper minst risk att vara otrogna.

Oxen

Oxen är fokuserad, beslutsam och målinriktad. När personer födda i oxens tecken vill ha något ser de till att få det, oavsett hur lång tid det tar. De uppvaktar och ger helt enkelt inte upp – och det inkluderar även förhållandet.

Annons

Oxen förstår vad som krävs för att få en relation att fungera, är villig att anstränga sig och jobba sig igenom utmaningar som dyker upp. Något oxen dock inte accepterar är en partner som inte respekterar lojalitet. Därför kan det här tecknet ibland kännas kontrollerande.

Läs också: Misstagen du gör i ditt förhållande – baserat på ditt stjärntecken

Jungfrun

Jungfrun är det mest flexibla och anpassningsbara av jordtecknen och är väldigt överseende och förlåtande för andras brister. Jungfrun tenderar heller inte att se om gräset är grönare i de fall som partnern tabbar sig.

Medan jungfrun inte är det mest romantiska tecknet (de gillar inte att visa upp sina känslor offentligt) är jungfruns kärlek extremt osjälvisk. De ger och ger och så länge deras partner är öppen och tar emot kärleken med vänlighet kommer relationen vara den bästa som någonsin har upplevts. Se bara upp så att du inte blir alldeles för beroende av jungfruns kärlek och tappar bort dig själv.

Annons

Läs också: Här är dina mest ondskefulla sidor – enligt ditt stjärntecken

Stenbocken

Stenbocken är ett ambitiöst och aktivt tecken som ständigt är i rörelse. Det här bådar gott för ett förhållande då stenbocken ofta ser till att uppvakta sin partner så snart relationen blir till vardag.

Även om det stundtals kan kännas som att jobbet kommer i första hand arbetar stenbocken för att skapa en stabil grund för er båda och det här tecknet tar gärna och gladeligen rollen som försörjare. Dock måste stenbockar känna att de får något tillbaka, annars är risken stor att de börjar ifrågasätta varför de egentligen anstränger sig.

Läs också: Stjärntecknet du aldrig ska dejta – baserat på ditt horoskop

Källa: Elite daily, Victoria Milan Foto: Kimson Doan/Unsplash

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons