Sofia Geite om att vara bonusmamma till Jessica Almenäs son Jack

sofia-geite-jessica-almenäs-son-S
TV: 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon
1:38

Efter reklamen: TV: 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

(1:38)

Slå på ljud

Nyhetsmorgons Sofia Geite, 39, har sedan många år tillbaka arbetat för TV4. Och det var på arbetsplatsen som hon fann sin stora kärlek – sportjournalisten Johan Edlund, 50. TV4-paret förlovade sig 2016 och två år senare slog klockorna för de lyckliga två i S:t Laurentii kyrka Söderköping.

– Det var ett magiskt ögonblick att få gifta sig med sitt livs kärlek. Spänt och nervöst, men underbart. Det kom tårar. Att få dela det med sina vänner var obeskrivligt, sa Johan Edlund till Expressen strax efter bröllopet.

Idag bor makarna i Stockholms innerstad tillsammans med döttrarna, Elsa, 8, och Ester, 4.

Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

sofie geite johan edlund och döttrarna.

Tillsammans med Johan Edlund har Sofia Geite döttrarna Elsa och Ester. Johan har även sonen Jack från sin tidigare relation med före detta TV4-kollegan Jessica Almenäs.

Sofia Geite och Jessica Almenäs var kollegor

En annan som arbetat på TV4 är 45-åriga programledaren Jessica Almenäs, som numera har hoppat till Kanal 5. När hon arbetade på TV4 hade Jessica Almenäs och Johan Edlund en relation, och idag har de sonen Jack, 16, tillsammans. Därmed är Sofia Geite bonusmamma till sin före detta kollegas son! För nyhetssajten Hant.se berättar Sofie Geite om relationen till Jessica Almenäs idag.

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, säger hon till Hänt.

Jessica Almenäs och Johan Edlund med sonen Jack Årets Mama på Café Opera 2006

Ex-paret Jessica Almenäs och Johan Edlund med sonen Jack under galan Årets Mama på Café Opera i Stockholm 2006.

Sofia Geites fina ord om Jessica Almenäs

Sofia Geite gör även klart att familjekonstellationen funkar väldigt bra och smidigt.

– Jag upplever att vi har en jättebra relation. Vi ses ibland och vi försöker fira Jacks födelsedagar tillsammans, så det är jätteskönt, förklarar Sofia och tillägger:

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

Jessica Almenäs, nuvarande sambon Patrik Fahlgren och barnen Jack, Dylan och Sam.

Foto: TT

TV: Jessica Almenäs 5 saker du vill veta
0:57

Efter reklamen: TV: Jessica Almenäs 5 saker du vill veta

(0:57)

Slå på ljud

Utvald läsning