RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Kändisarna svenska singlar drömmer om att dejta

05 maj, 2021 
AvVeronica Henriksson
AvVeronica Henriksson
Alicia Vikander och Mikael Persbrandt.
Sveriges singlar har sagt sitt! Här är listan på svenska kändisarna som singlar drömmer om i smyg. Vem vill du helst ha en het romans med?
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 viktiga egenskaper du vill att din partner ska haBrand logo
5 viktiga egenskaper du vill att din partner ska ha

De flesta har nog någon gång haft en hemlig förälskelse i en person – och inte minst i en kändis. Visst är det är lätt att fantisera bort i tankarna och se hur ni tillsammans går hand i hand genom stan, delar pasta på en restaurang och omsorgsfullt håller om varandra på en biosalong, medan folk avundsjukt ser hur kära ni är i varandra. Men, om det är till någon tröst så är du inte ensam i den tanken. En ny undersökning från dejtingappen happn visar vilka svenska kändisar som singlar helst vill dejta.

– Jag tror de flesta av oss någon gång drömt om att dejta sin favoritkändis och att de flesta är överens om att tanken skapar en något kittlande känsla. Kanske är det en kändis som man har sett upp till under en längre tid, någon vars arbete man är imponerad av eller någon vars personlighet som fångar intresset, säger Marine Ravinet, Head of Trend på happn.

Topp fem kvinnliga kändisar som svenska singlar helst vill dejta

Zara Larsson, Alicia Vikander, Bianca Ingrosso.
Zara Larsson, Alicia Vikander och Bianca Ingrosso är tre kändisar som många singlar vill gå på dejt med.

1. Zara Larsson

Zara, 23, fångade våra hjärtan redan 2008 när hon klev upp på scenen i Talang. Idag är hon Sveriges största sångerska och känd över hela världen och är en riktig power-kvinna som vågar säga vad hon tycker och tänker! Till mångas stora besvikelse verkar det dock som att Zara inte är singel, utan det ryktas om att hon dejtar dansaren Lamin Holmén. Zara har däremot varit tydligt med att hon denna gång inte kommer att visa upp sin pojkvän i sociala medier.

Annons

2. Alicia Vikander

Oscarsvinnaren Alicia Vikander, 32, är Sveriges stolthet i Hollywood och har synts i filmer som The Danish girl och Tomb raider. Men, Alicia har en ring på fingret och är gift med skådisen Michael Fassbender.

3. Bianca Ingrosso

Entreprenören Bianca, 26, behöver såklart ingen vidare beskrivning – hon kommer trots allt från Sveriges kändaste familj. Efter många turer fram och tillbaka med Phillipe Cohen verkar dem nu vara ett par igen.

4. Molly Sandén

Molly, 29, gjorde nyligen ett omtalat framträdande på Oscarsgalan och beskrevs då som Sveriges motsvarighet till Adele. År 2019 bröt Molly och dåvarande fästmannen Danny Saucedo, upp efter sex år tillsammans. Nu är däremot Molly däremot tillsammans med en annan musiker, David Larsson.

Annons

5. Miriam Bryant

Göteborgskan Miriam, 30, hade sitt stora, svenska genombrott år 2013 och har sedan dess bjudit på en hel del hits. Bland annat låten Black car som handlar om när hon träffade sin dåvarande pojkvän Tommy Hey. Nu har Miriam ett förhållande med David Nilsson.

Topp fem manliga kändisar som svenska singlar helst vill dejta

Alexander Skarsgård, Benjamin Ingrosso, Henrik Lundqvist.
Alexander Skarsgård är den kändis många vill dejta, följt av Benjamin Ingrosso och Henrik Lundqvist.

1. Alexander Skarsgård

44-årige (!) Alexander Skarsgård, gör precis som Alicia Vikander, en succékarriär i Hollywood. Till alla singlars stora glädje verkar det som att Alexander är on the market.

2. Benjamin Ingrosso

En till Ingrosso på listan! Den 23-åriga musikern var länge tillsammans med influencern Linnea Widmark, men har de senaste två åren levt livet som singel.

3. Henrik Lundqvist

Hockey-hunken Henke, 39, är dessvärre gift och har två barn – till alla hårälskande singlars stora besvikelse.

4. Mikael Persbrandt

Kanske är det bad boy-attityden som många faller för hos Mikael Persbrandt, 57? Skådisen är däremot tillsammans med och har barn med Sanna Lundell.

5. Björn Gustafsson

Visst trånar alla efter en sång lika fin som den Björn sjöng för Carina Berg på Melodifestivalen 2008! Björn, 35, är nu singel efter att ha dejtat Alba August.

Foto: TT

Annons