RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Se Pernilla Wahlgrens video när yngsta sonen Theo sjunger

14 feb, 2022 
pernilla-wahlgren-son-theon-videoklipp-
tt
Efter att mamma Pernilla Whalgren delat en urgullig video på sonen Theos födelsedagssång till morfar Hasse Wahlgren går följarna, och kändisarna bananas!
Se hyllade klippet här.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker du kanske inte visste om Pernilla WahlgrenBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren

”Orkar inte med GULLIGHETS-FAKTORN i detta gamla klipp!”, utbrister Pernilla Wahlgren, 54, på sina sociala medier. Och samtidigt visar schlagerdrottningen upp ett fem år gammalt videoklipp på sonen Theo och kusinen Linns (Linus Wahlgrens dotter) vackra födelsedagssång till far- och morfar Hans Wahlgren.

”Morfar/farfar Hans Wahlgren fyllde 79 år och vi firade honom alla i Nerja, där ma och pa har sitt andra hem. Linn och Theo hade skrivit en en egen text som dom sjöng för sin älskade far-/morfar vid födelsedags-lunchen. Så grymma, charmiga, gulliga och roliga!”

Se klippet här!

Klippet hyllas av kändisarna

Videoklippet skapar minst sagt reaktioner, och den ena kändisen efter den andra hyllar Pernilla Wahlgrens sons sång. Nanne Grönvall smäller tämligen av och skriver: ”Åh så underbart söta! Jag döööör!”, kollegan Edward af Sillén skriver att han började gråta på grund av kusinernas gullighet.

Annons

Orden om Theo Wahlgrens pappa

Barnen Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso har Pernilla Wahlgren ihop med ex-maken Emilio Ingrosso och sonen Theo har Pernilla Wahlgren tillsammans med exet Joachim Lennholm. Joachim och Pernilla möttes 2002, men relationen tog slut 2008 – ett år efter Theos födsel.

– Jag har hållit uppe den där fasaden hela tiden. Efter att Jocke lämnade mig så… jag har varit så otroligt olycklig.

– Jag har nästan haft sådan här dödssorg, berättade Pernilla Wahlgren om uppbrottet i en intervju med magasinet Mama 2013.

Så är relationen med barnens pappor

Bara ett par år senare verkade Pernilla Wahlgren kommit över sorgen, och i en intervju från 2018 berättade hon att hon numera har en god relation till både Joachim Lennholm och ex-maken Emilio Ingrosso.

Pernilla Wahlgren, Theo Wahlgren, Bianca Ingrosso, 2018
Mamma Pernilla Wahlgren med barnen Theo Wahlgren och Bianca Ingrosso under Mellofinalen 2018.

– Det har inte varit lätt men i dag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni, förklarade hon då enligt Femina.

Foto: TT

Annons