RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Sanna Lundell om ryggsmärtan efter sonen Fox olycka

22 feb, 2021 
Sanna Lundell om ryggsmärtan efter sonen Fox olycka
Efter att Sanna Lundell och Mikael Persbrandts yngsta son Fox skadat sig ordentligt och tvingas ha gips i fyra veckor – har mamma Sanna åkt på en ryggskada. Detta då hon måste bära sin tvååriga son mer än vanligt.
Annons
8 Svenska kändisars namn på sina barn att inspireras avBrand logo
8 Svenska kändisars namn på sina barn att inspireras av

I slutet på januari meddelade Sanna Lundell att tvåårige sonen Fox, som hon har tillsammans med skådisen Mikael Persbrandt, varit med om en olycka där han gått och brutit benet. Där sonen nu tvingats ha gips om benet i fyra veckor, vilket har lett till att mamma Sanna Lundell fått bära omkring på sin lille son, som inte längre kan ta sig fram så bra på egen hand.

Sanna Lundell måste bära omkring på sonen

”Lillräven bröt sitt ben och över en natt var jag tvungen att börja bära igen. I tio dagar höll min rygg för det sen kom höftkänningarna tillbaka. Smygande. Fem dagar senare var värken fundamental. Den började styra hela mig. La sig som en tung klibbig hinna över min annars starka livslust.”, bloggar hon nu och fortsätter beskriva den plötsliga värk hon drabbats av:

”Allt kom att handla om den satans värken. Den satans ischiasnerven. Den här gången blev det långt mycket värre än i januari. Hela foten har domnat och alla muskler i hela benet krampar från och till. Fick tid akut hos en naprapat här i krokarna.”

Annons

Två veckor har gått – och Sanna har inga svar

Sanna Lundell berättar att naprapaten misstänkte att det var ett diskbråck, men att behandlingen inte alls gav resultat utan snarare gjorde det hela värre. Och efter ännu ett besök hos experter, denna gång hos kiropraktorn, lämnas Sanna Lundell fortfarande utan svar.

”Två veckor har gått nu idag och det känns en smula hopplöst. Har tid hos läkaren på måndag och hoppas på remiss till en ryggspecialist så att jag kan få ett ordentligt svar på vad som händer med mitt bortdomnade, iskalla ben”, skriver hon.

Sanna Lundell slår fast att hon är trött nu, trött på att leva så begränsat – både på grund av pandemin och nu även av värken.

Journalisten Sanna Lundell och skådisen Mikael Persbrandt som har varit ett par i över 15 år – har barnen Igor, Lo och Fox tillsammans. Och sedan tidigare har Sanna även dottern Olga Crafoord-Lundell med Wille Crafoord.

I slutet på januari publicerade Sanna bilden på sonen

Foto: TT/Instagram

Annons