RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Så lever Elena Belle två år efter makens död – har gått vidare

29 dec, 2021 
När det snart gått två år sedan maken hastigt gick bort berättar Hollywoodfrun Elena Belle om tiden som passerat, sorgen och hur hon mår och lever idag.
tt
När det snart gått två år sedan maken hastigt gick bort berättar Hollywoodfrun Elena Belle om tiden som passerat, sorgen och hur hon mår och lever idag.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Allt om Elena Belles nya kärlek Gleb SavchenkoBrand logo
Allt om Elena Belles nya kärlek Gleb Savchenko

Elena Belle blev känd för det svenska folket under det tidigare namnet Natacha Peyre när hon var med i skandalsåpan Paradise hotel 2005. Vid tidpunkten var hon ett hett namn bland rubrikerna, och hennes relationer med bland andra flickfotografen Bingo Rimér och A-Teens-medlemmen Dhani Lennevald skapade en hel del skriverier när det begav sig.

Numera går hon under namnet Elena Belle, och efter några år utanför rampljuset dök hon senare upp i programmet Svenska Hollywoodfruar där tittarna kunde ta del av hennes glamorösa liv. I programmet kunde vi även se hennes numera framlidne make, musikproducenten Michael Theanne, och dottern Luna Belle, 4.

Maken kollapsade och dog inom ett par sekunder

För snart två år sedan, i februari 2020 gick maken hastigt bort i en hjärtattack och lämnade Elena med den gemensamma dottern Luna Belle bakom sig. Michael Theanne kollapsade plötsligt utanför parets hem och gick bort till följd av ett dolt hjärtfel.

Annons

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, har Hollywoodfrun Elena Belle tidigare berättat för Expressen.

Så lever Elena Belle i LA idag

Strax efter makens död valde Elena Belle att flytta från deras gemensamma villa i Los Angeles till en lyxig lägenhet i samma område. Hon utryckte det som att minnena från maken och familjens tidigare liv gjorde sig för påminda i huset.

Nu har snart två år passerat och Elena Belle har sörjt öppet och för en tid sedan berättade hon att hon hittat kärleken på nytt. Den nya pojkvännen heter Gleb Savchenko och är känd från amerikanska versionen av Let’s Dance (Dancing with the Stars) där han är en av proffsdansarna. Att Gleb Savchenko var hennes nya flamma var något hon bekräftade på sina sociala medier i slutet på augusti.

elena belle och nya pojkvännen på gala i början av december 2021.
Elena Belle håller sig fortfarande på röda mattan. Här på Peoples Choice Awards i början av december med nya pojkvännen Gleb Savchenko – som är lite utav en amerikansk tv-stjärna känd från Lets Dance.

Elena Belle om åren som gått sedan makens död

Nu öppnar Elena Belle upp om året som gått, och hon gör klart att tiden gör sitt vad gäller sorghanteringen.

Annons

”Det här året har varit lättare om man jämför med året innan”, skriver Elena Belle nu på sina sociala medier och fortsätter förklara att det dock inte varit en dans på rosor.

”Men fortfarande utmanande på många sätt. Min sorghantering och mitt sörjande blir enklare med tiden. Men jag har haft svårt att konfrontera livet tillsammans med min dotter på egen hand på många sätt.”

Elena Belle om hur nya pojkvännen omfamnar dottern

I samma text berättar hon även om hur nya kärleken Gleb Savchenko omfamnar både henne och dottern. Och hon tackar gudarna för sin familj som hjälpt henne genom den svåra tiden präglad av sorg.

”Jag har fått chansen att hitta kärleken igen, i en helt otrolig människa som gör att jag känner mig hemma och han uppskattar både mig och min dotter.”

”Jag är välsignad med en helt underbar familj som har varit stöttande och kärleksfull. Jag är vid god hälsa och mina nära och kära är vid god hälsa. Jag kan inte begära mer av livet. Ett nytt år väntar, och mitt nyårslöfte är att bli en bättre version av mig själv. Mer positiv, med produktiv, mer hälsosam, skratta mer och göra mer för andra människor. Samtidigt som jag ska fortsätta följa mina drömmar”, berättar Elena Belle på Instagram story samtidigt som hon frågar sina följare vad deras nyårslöfte ska bli för 2022.

Familjemys under julen

Foto: TT

Annons