RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Så håller Ernst kärleken vid liv: "Det är värt att äta middagen ute på en filt"

30 jun, 2017 
AvHelena Sjögren
Ernst Kirchsteiger och hustrun Ulla har varit ett par i 42 år. En av hemligheterna till en lång relation tror Ernst är att aldrig lägga romantiken på hyllan. "Om man börjar tänka "skit samma" så skiter man till slut i allt", säger han till Expressen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Ernst Kirchsteiger är just nu högaktuell i ”Sommar med Ernst”.

Men förutom att han har en framgångsrik karriär har han även lyckats på hemmaplanet.

Ernst Kirchsteiger och Ulla träffades redan när Ernst var 17 år. Sedan dess har de hunnit skaffa barn, flytta in i villa och gifta sig.

– Jag tror att en längre relation är som att gå genom ett hus, där kärleken är nyckeln som provas. Hallen är stor nog för fyra år eller något. Nästa dörrhål är lite trångt, man brukar prata om de där kriserna som kommer, men trycker man sig bara igenom det så kommer man till ett större rum och når så småningom en trädgård utan stängsel, har programledaren tidigare sagt till Expressen.

Äta middag i trädgården barfota

Ernst Kirchsteiger säger också att han tror att relationer blir starkare om ett par tar sig igenom en kris tillsammans. En annan viktig pusselbit är att prioritera relationen och fortsätta försöka fylla den med romantik.

Läs också: Ernst Kirchsteigers stresstips: Laga äppelmos

– Om man börjar tänka ”skit samma” så skiter man till slut i allt. Det är värt att äta middagen ute på en filt i trädgården. Barfota så klart, säger han till Expressen.

Han tror också att det är viktigt att verkligen se sin partner och göra det där lilla extra.

– Ulla kan fortfarande, än i dag, överraska mig, säger han.

Här är Ernst Kirchsteigers nya sommarprojekt!

Läs också: Här är Ernst Kirchsteigers nya sommarprojekt!

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons