Pernilla Wahlgren visar upp husbygget – resan mot drömkåken

pernilla wahlgren visar upp bygget till nya villan på lidingö
TV: Se Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren
0:49

Efter reklamen: TV: Se Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

(0:49)

Slå på ljud

I flera säsonger av Wahlgrens värld har vi fått följa Pernilla Wahlgrens vardag i sin gröna villa ute på Lidingö i Stockholm. Förra året stod det klart – Pernilla Wahlgren vill flytta! I realityserien har vi kunnat se att Pernilla lagt vantarna på en ny tomt på Sticklinge Udde på Lidingö, där hon nu ska bygga sitt drömhus.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare sagt till Expressen.

Pernilla Wahlgrens nya villa – så ska den se ut

I början av sommaren delade hon med sig av sin glädje över att bygglovet på tomten äntligen var klart.

”Äntligen! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna och om allt går som det ska, så kommer 'VILLA NILLA' stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca ett år...!!”, skrev hon då och delade bilder på skisser över hur huset kommer att se ut.

Frågan är om Pernilla Wahlgrens nya kärlek, den 55-årige försäljningschefen och modellen Christian Bauer från Åkersberga, kommer ha sitt namn på den nya brevlådan..? Det återstår att se.

Pernilla Wahlgren visar upp bilder på köket i villan

I samma veva delade Pernilla Wahlgren även med sig av arkitektbilder på hur den kommande lyxvillan ska se ut – både invärtes och utvärtes.

”Om jag kommer älska att hänga i mitt kommande kök…?! Svar JA!!”, skriver Pernilla samtidigt som hon visar upp det rymliga köket, där färgerna går i grått och vitt.

Pernilla Wahlgrens oro under bygget

Och nu var då dagen kommen, det första spadtaget av bygget mot drömkåken har tagits. Pernilla Wahlgren kunde inte vara mer lycklig.

– Så mycket har hänt här på min tomt, jag har liksom fått en hel jätteuppfart, säger Pernilla Wahlgren i en story på Instagram och fortsätter visa upp den byggbelamrade tomten:

– Och här blir det pool!, säger hon stolt och pekar mot ett stort hål i marken.

– Jag kan liksom inte förstå, att huset ska stå där uppe, fortsätter Pernilla Wahlgren bubbla i filmklippet samtidigt som hon visar upp den steniga upphöjden på tomten.
– Jag kanske skulle ta och bygga det här nere istället, oroar hon vidare.

Under hela klippet får vi se stora traktorer som jobbar hårt för att Pernilla Wahlgrens drömkåk ska hamna på plats, och om allt går enligt plan flyttar Pernilla in i nya bostaden sommaren 2022!

Den steniga tomten gör att Pernilla Wahlgren känner att hon kanske borde bygga huset nedanför höjden istället, förklarar hon i klippet.

Den blivande utsikten från Pernilla Wahlgrens nya mansion på Lidningö.

”Där på höjden kommer nya villan stå”, förklarar Pernilla Wahlgren.

Plats för den blivande poolen – som bland andra dottern Bianca Ingrosso efterfrågat!

Foto: TT/Instagram

TV: Här är 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren
0:40

Efter reklamen: TV: Här är 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren

(0:40)

Slå på ljud

Utvald läsning