Pernilla Wahlgren om pausen i dejtandet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren om pausen i relationen med Christian Bauer

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
TV: Här är 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: TV: Här är 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

(0:47)

Efter många år som singel har Pernilla Wahlgren funnit kärleken på nytt. Det är ingen hemlighet att Pernilla och Christian Bauer är störtförälskade i varandra, det framgår tydligt i deras sociala kanaler.

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens podcast, som hon driver ihop med vännen Sofia Wistam, berättar Pernilla hur hon och Christian träffades. Det var en gemensam kompis som la in ett gott ord om Christian till Pernilla. Men Pernilla svarade först bestämt att hon inte dejtar, men efter att hon fått se några bilder på Christian och såg att han ”såg jättetrevlig ut” så beslutade hon sig för att ge det ett försök.

– När man får höra från en vän att det här är en bra kille, jag kan gå i god för honom, jag känner honom och han är supernice, då kände jag att jag vet vad jag kliver in i, och jag vet att det inte är en knäppis, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag har ju grov telefonfobi, så jag fick ju panik när han ringde, då vågade jag inte svara. Och sen tog det lång tid innan jag ringde tillbaka. Så vi började med att skriva, så det var ganska skönt.

Pernilla Wahlgren: ”Jag var på väg att putta bort honom”

Och alla som följt Pernilla Wahlgren och hennes resa med Christian kan tycka att det gått i en himla fart, men nu berättar hon att så inte var fallet. Pernilla och Christian tog faktiskt en paus i sitt dejtande.

– Sen sågs vi på några dejter, och det ledde faktiskt inte till så mycket. Sen tog vi en paus i vårt dejtande skulle man kunna säga. Han trodde nog inte att jag var intresserad mer, för det ledde ingenstans och jag hade så mycket jobb, så jag kunde inte fokusera.

Någon som däremot pushade Pernilla i en annan riktning var Sofia Wistam.

– Jag tjatade ju på sig och sa att 'kom igen nu Pernilla', säger Sofia Wistam och påpekar att hon flera gånger försökt få Pernilla att våga släppa in någon. Pernilla konstaterar då:

– Det är ganska häftigt för jag var nog på väg att putta bort honom också, så han trodde absolut inte att jag var intresserad.

Christians avgörande meddelande till Pernilla

Och tillslut så gjorde hon det, släppte in honom i sitt liv. Sofia Wistam förklarar att Pernilla fick ett meddelande från Christian, som löd något i stil med: ”Är det så att du inte är intresserad, säg det bara, jag kan ta det. Men bara så vi inte håller på med någonting som du inte vill ska leda någonstans”.

– Han ställde dig mot väggen och det tycker jag var bra gjort. Då fick du fart minsann, säger Sofia och Pernilla berättar då hur det kom sig att hon återupptog dejtandet som ledde dit där de är idag:

– När jag sen tog mod till mig och skrev att jag kan ses om du fortfarande är på, och då tog vi upp det igen, men sen måste jag säga att det gick väldigt fort. Det var som att något klickade. Jag tror att vi båda behövde den där långa startsträckan.

TV: Här är 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren
0:40

Efter reklamen: TV: Här är 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren

(0:40)

Redaktionens tips

Stödet till Hanna Hedlund efter separationen från Martin Stenmarck

Carola Häggkvist om kärleken: Det finns en person som är intressant

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers starka kärleksförklaring

Dela på: