Per Gessles lyxiga familjeliv med hustrun Åsa och sonen Gabriel

20 feb, 2022 
Åsa och Per Gessle.
Per Gessle är inte bara en av Sveriges största musiker. Han är också en bilentusiast av rang och en familjefar.
Annons
Här är kändisarna som var på Super Bowl
Här är kändisarna som var på Super Bowl

Per Gessle är en av de mest framgångsrika svenska artisterna vi har, och mellan Gyllene tider, Roxette och sin egen solokarriär har han otaliga hitlåtar bakom sig.

Vid sidan om sin musikkarriär har Per Gessle ett stort bilintresse, och nu rapporterar motorsajten Carup.se om hans senaste köp. Där står det att har nyligen sålt sin lyxiga suv Bentley Bentayga W12 och istället köpt en Maserati Levante Trofeo, som också det är en suv.

Gyllene tider-stjärnan har också runt ett dussin exklusiva Ferraris, men bilintresset är något som han håller för sig själv.

– Per pratar aldrig om sina bilar, han bara kör dem, har stjärnans manager Marie Dimberg sagt.

Recept.se Nyhetsbrev

Per Gessles familjeliv i Halmstad

Något annat som Per Gessle sällan pratar om är sitt privatliv.

Annons

Han bor i en stor villa värderad till över 28 miljoner kronor i sin hemstad Halmstad tillsammans med sin fru Åsa Gessle. De har varit varit ett par i över 30 år, och gifte sig 1993.

– Det har nog gått bara för att vi är ganska lika men ändå olika. Vi passar bra ihop. Jag kan inte se mitt liv utan henne. Vi har aldrig haft några tunga schismer, även om vi ibland tycker olika. Det är om småsaker. Valet av skor eller något sådant, har Per Gessle sagt i en intervju med Aftonbladet.

Hon driver Hotel Tylösand och jobbar med design. Och i en intervju med Fördomspodden har Per Gessle tidigare berättat hur de träffades.

– Hon jag hade dejt med var ihop med en annan kille så vi skulle träffas i hemlighet. Så Åsa, min fru, organiserade dejten hos henne. Men mitt under dejten blev jag betuttad i värdinnan i stället, berättade Gessle då.

Per Gessles son Gabriel

De har också en son ihop som heter Gabriel. Han föddes 1997 och är alltså 24 år i dag. Han har inte satsat på musiken likt sin far, utan pluggar istället datorvetenskap på Kungliga Tekniska Högskola, KTH.

Annons

När han fyllde 22 år delade mamma Åsa med sig av en bild på sonen och gratulerade honom.

”Grattis på födelsedagen min älskling. 22 år i dag. Stolt äver att vara din mamma. Du är en stjärna”, skrev hon.

Foto: TT

Annons