RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Patrick Ekwall om Hannahs 40-årsdag: “Smärtsam och jobbig”

05 jan, 2022 
ekwall
Till helgen skulle Patrick Ekwalls hustru Hannah ha fyllt 40 år. Nu berättar han om sorgen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Patrick Ekwall om saknaden efter Hannah: "Kan ingen jävel bara väcka mig""Brand logo
Patrick Ekwall om saknaden efter Hannah: "Kan ingen jävel bara väcka mig""

I februari förra året gick sportjournalisten Patrick Ekwalls, 56, hustru Hannah Ekwall bort i sviterna av bröstcancer. Hannah Ekwall blev 39 år gammal.

Efter lämnades maken Patrik, den gemensamma 8-åriga dottern Tindra och Patriks barn från en tidigare relation, Hannahs bonusdotter Wilma, 21.

– Alla mors- och farsdagar kan fara åt helvete. Det har varit väldigt smärtsamt att ta sig an de dagarna, berättade Patrick Ekwall för Expressen strax innan familjens första jul utan Hannah.

Patrick Ekwalls ord inför Hannahs 40-årsdag

Patrick Ekwall har varit öppen med både sin sorg, och hur han arbetar för att klara sig igenom dagarna som till stor del präglas av saknad och tomhet. Och i samband med det som skulle blivit Hannahs 40-årsdag nu den 9 januari lade han upp igen, och samtidigt berättar han om det intiativ han startat till förmån för Bröstcancerförbundet.

Annons

”På söndag fyller Hannah 40 år. Vi pratade ofta om den dagen, om en stor jäkla fest med glada härliga människor. Nu blir det inte riktigt så. Istället väntar en smärtsam, tung och jobbig dag. Men så tänkte jag att vi ska tamejfan fira och hylla Hannah, så som hon hade älskar att bli firad”, berättar han nu på sina sociala medier samtidigt som han delar en bild på Hannah tillsammans med dottern Tindra badandes i en pool.

Patrick Ekwalls fina initiativ

Han berättar även om initiativet som ska bringa in pengar till forskningen mot bröstcancer:

”Därför har jag startat insamlingen ”Hannah, 40 år” till förmån för Bröstcancerförbundet och låt den insamlingen bli en ”fest”, en sådan det sprakar om, så att hon får all anledning att le ner mot oss, där hon sitter med Adam och dricker hotshots”, skriver han samtidigt som han länkar till insamlingen.

”Alla bidrag är välkomna, stora som små, från privatpersoner och företag. Vi vill inte ha några blombud, vi ser hellre att ni lägger den pengen till insamlingen.”

”För alltid älskad. För evigt saknad”, avslutar han sitt drabbande inlägg.

Foto: TT/Instagram

Annons