RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Misstagen du gör i ditt förhållande – baserat på ditt stjärntecken

27 jun, 2017 
AvNanna von Knorring
Ingen är felfri i ett förhållande, men varför vissa relationsproblem uppkommer kan vara svårt att sätta fingret på. Om du tror på horoskop och är redo för självkritik kan stjärnorna ge dig svar på vilka misstag du gör.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Man skulle kunna tro att livet blir problemfritt när man väl hittat någon man älskar, men så är inte fallet. Ofta är det först då, efter att nyförälskelsen svalnat, som de riktiga utmaningarna tar fart.

Alla människor är olika och dessutom växer båda parter i relationen, ibland ihop och ibland i motsatta riktningar.

Vissa tror på sina horoskop, en del väljer att se det som underhållande läsning, medan andra tycker att det är påhitt. Funderar du ibland på varför dina relationer inte håller? Om du är redo för självrannsakan kan du läsa vidare för att se vad stjärnorna säger om dina mindre bra beteenden i en relation.

Läs också: Stjärntecknet du aldrig ska dejta – baserat på ditt horoskop

 

Väduren (21 mars – 19 april)

Väduren kan ha svårt att ta ett ”nej”. Du vill att allting ska gå som du vill och kan därför ha svårt att förstår varför din partner inte vill göra något du gillar. För dig kan det även vara svårt att lämna osunda relationer, eftersom du vill bevisa att du gjort allt i din makt för att få kärleken att hålla.

Annons

Oxen (20 april – 20 maj)

Oxen har, i likhet med väduren, svårt att kompromissa och gillar att ha saker på ett visst sätt. Du kan även vara dömande mot din partner och ha svårt för att uttrycka det på rätt sätt. När du själv blir ordentligt sårad i ett förhållande blir du hämndlysten, istället för att direkt lämna relationen.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Tvillingen älskar den första passionerade kärleken i ett förhållande och därför kan du ha svårt att acceptera att din partner och er kärlek förändras. Du hatar rutiner och är rädd för att bli för bekväm, eftersom du tror att det innebär slutet på kärleken. Ibland kan du även vara väldigt självupptagen, så till den grad att du glömmer din partners behov för stunden och börjar bråka över obetydliga saker.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Kräftan har ett stort bekräftelsebehov, men kan känna sig kvävd om det blir för mycket uppmärksamhet. Du pendlar mellan att vilja vara i ett förhållande och singel och är ofta rädd för att bli lämnad av din partner. Du drömmer om äktenskap och barn i framtiden, men det känns aldrig som rätt tidpunkt för det.

Annons

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Du lägger mycket energi på hur andra uppfattar ditt och din partners förhållande och i smyg är du rädd för att din partner inte är bra nog för dig. Som lejon begär du även mycket uppmärksamhet – ofta mer än vad du själv ger din partner. När ni bråkar kommer allting ur dig på en och samma gång eftersom du ofta går och håller inne på små saker istället för att ta upp det på en gång.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Du vill göra allting tillsammans med din partner, även fast det inte är bra för ert förhållande i längden. Du är snabb med att kompromissa, vilket ofta slutar med att du blir sårad. När ni väl bråkar och du blir arg kan du istället säga saker du inte menar.

Läs också: Den perfekta aktiviteten för din nästa dejt – baserat på ditt stjärntecken

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen står inte ut med att bli ignorerad och är krävande, men har samtidigt svårt att bestämma sig och hamnar därför ofta i halvdana relationer. Som våg ser du något gott i alla och har svårt att förstå att andra kan vara dåliga för dig eller att det inte går att rädda människor. Du tror även att det är bättre att ljuga än att såra en annan med sanningen, men kan ha svårt för att inte åka fast för lögnerna.

Annons

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen är passionerad i början, men tappar snart intresse i en relation. Du undviker att tala om känslor och har lätt för att ta saker personligt. Det resulterar i att du kan vara bitter och hysa ett agg mot någon under en längre tid.

Skytt (22 november – 21 december)

Skytten är en frihetstörstande person som gärna reser ensam, inte ses för ofta eller kanske har ett öppet förhållande. Den frihet du vill ha kan skapa problem i ett förhållande, eftersom det inte är naturligt att gå långt utanför sin bekvämlighetszon för alla. Du föredrar dessutom att lämna en relation istället för att ge det en andra chans.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Stenbocken vill alltid vara sin partner till lags och glömmer lätt bort sitt eget välmående. Du undviker bråk och låter hellre din partner bearbeta konflikter själv. Dessutom går du ofta med på beslut som du inte är bekväm med och kan upprepade gånger ursäkta osunda relationer i ditt liv.

Annons

Vattuman (20 januari – 18 februari)

Vattumannen känner sig ofta missförstådd. Du är rädd för att bli uttråkad och lämnar hellre ett förhållande än kämpar för det. Du gillar inte heller att planera en gemensam framtid med en partner eftersom du är rädd för att gå miste om spännande upplevelser om du binder upp dig tidigt i livet.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Som fisk blir du ofta missförstådda eftersom du har svårt att uttrycka dina känslor. Du är reserverad och behöver mycket egentid, vilket kan vara svårt för din partner att förstå. Om din partner inte öppnar upp sig för dig kan du bli bitter och du känner ofta att du bryr dig mer om din partner än vad hen bryr sig om dig.

Läs också: Din perfekta sommaraktivitet – baserat på ditt stjärntecken 

Källa: Thought Catalog

Foto: IBL

 

Horoskop: Hur ond du är enligt ditt stjärntecken

Hur ondskefullt är ditt stjärntecken?

Läs också: Horoskop: Hur ond du är enligt ditt stjärntecken

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons