Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

Lisa Ajax, SVT-Malin och Nanne Grönvall med partner

Att träffas på jobbet är ingen ovanlighet. Inte heller för artisterna som uppträder i Melodifestivalen. Här är några kända artister som träffat sin respektive på scenen.

TV: Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet
1:37

Efter reklamen: TV: Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

(1:37)

Malin Olsson och Simon Peyron

SVT-profilen Malin Olsson och Simon Peyron har varit ett par i åtta år – och de träffades under Melodifestivalen 2014. Malin skulle intervjua Simon inför hans medverkan tillsammans med bandet Outrigger som tävlade med låten Echo. Sedan dess har de hunnit bilda familj och har numer två små döttrar.

Nanne och Peter Grönwall

Nanne Grönvall har uppträtt otaliga gånger i Melodifestivalen. Vid sin sida under alla år – både på schlagerscenen och utanför – har Nanne Grönvall haft maken Peter.

– Det är jättemysigt att jobba ihop! Det är 34 år sen vi var med första gången med ”Eldorado”. Vi har gått igenom några melodifestivaler tillsammans, sa Nanne Grönvall i en tidigare intervju i Nöjeslivet.

Alvaro Estrella och Victoria Pérez

Alvaro Estrella

När Alvaro Estrella deltog i Melodifestivalen 2020 tillsammans med Méndez hade de ett dansteam med många välkända ansikten, bland annat Paradise Hotel-deltagaren Niklas Arleryd och Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén.

Med på scenen var också Alvaro Estrellas flickvän Victoria Pérez, som då även var gravid med parets första barn. Victoria Pérez har precis som Alvaro en bakgrund som dansare. Hon har bland annat uppträtt i Melodifestivalen, Eurovision och Allsång på skansen. Victoria har också skapat koreografier till Melodifestivalen som helt klart är parets gemensamma nämnare.

Lisa Ajax och Max Huss

Högaktuella Lisa Ajax uppträder i årets Melodifestival tillsammans med artisten Niello. Sedan ett år tillbaka är hon tillsammans med artistkollegan Max Huss, som går under artistnamnet "Klockrent!". För Aftonbladet berättade hon att de träffades för första gången i september 2020, men att det hela började som en vänskap för att ett halvår senare övergå till starka känslor.

– Han håller också på med musik, och vi träffades i studion. Och sedan byggdes det på därifrån, sade hon då.

Zara Kronvall och Emil Sigfridsson

För dem som minns Melodifestivalen 2004 är artisterna Zara Kronvall och Emil Sigfridsson mer än bekanta. Zara framförde låten "Älvorna" med gruppen Sarek i den första delfinalen i Karlstad, medan Emil Sigfridsson sjöng som soloartist helgen efter med "Innan mörkret faller". I slutet av samma år föddes deras dotter och paret lever fortfarande och framträder ofta tillsammans.

Källa: Instagram, Aftonbladet, Nyheter24

Foto: TT

Se också: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nu
1:03

Efter reklamen: Se också: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nu

(1:03)