RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Magdalena Graaf om oron för barnen efter Filip Larssons otrohet

01 jul, 2021 
magdalena graaf var orolig för barnen under separationen.
tt
Efter det att Magdalena Graaf förstått att exet Filip Larsson börjat träffa en annan kvinna under deras relation hade hon en tuff period där hon kände oro för barnen skull.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Se 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

I maj förra året berättade Magdalena Graaf att hon och ex-fästmannen Filip Larsson efter tio år tillsammans valt att separera, och detta bara strax inpå det planerade bröllopet.

”Vi har valt efter mycket eftertanke och diskussioner att fortsätta vandra som bästa kompisar, fast åt olika håll...”, bloggade Magdalena Graaf samtidigt som hon förklarade att de vid tidpunkten redan levt isär i ett halvår.

Magdalena Graaf om hur hon upptäckte Filips affär

Magdalena Graaf och Filip Larsson har sönerna Louie och Charlie tillsammans och Magdalena har även sönerna Tristan och Lancelot med ex-maken Magnus Hedman.

Ett år efter avslöjandet om separationen har inte bara Magdalena Graaf gått vidare med i livet med nya kärleken Louie Marti, hon berättar nu att anledningen till separationen med Filip Larsson berodde på en otrohetsaffär.

Annons

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättar Magdalena Graaf i tidningen Amelia.

Magdalena Graafs oro för barnen inför separationen

I en ny intervju med Hälsoliv förklarar Magdalena Graaf att hon tänkte försöka ge relationen ”en sista chans”, trots Filip Larssons vänsterprassel.

– Ja du, han träffade en annan. Men idag är jag tacksam för det, annars hade jag ju inte träffat Louie. Ibland behöver man en spark i arslet, skrattar hon i intervjun samtidigt som hon slår fast att det såklart var en tuff period och att hon kände en oro för barnen.

– I tio år levde jag i ett förhållande där vi hade helt olika intressen och levde ganska olika liv. Det känns lite sorgligt att tänka på, samtidigt som vi fick två fina barn. Men…ja, jag har väl insett att jag åker hellre i en gammal rostig Volvo 240 med glada människor, än i en Ferrari Spider med snygga. Jag går hellre barfota på stranden utanför en enkel bungalow i Thailand, än sitter på en fancy bar i Saint-Tropez. Det är inget fel på det, det är bara inte jag eller min värld. Jag tror att jag har hittat mig själv i att jag vågar göra det jag tycker om, och vara med människor som är som jag.

Magdalena Graaf ville vara singel – men blev kär

Efter separationen med Filip Larsson var Magdalena Graafs tanke att leva som solokvist, och hon köpte sig ett radhus i Täby och hängde mycket med sina vänner.

graaf och nya killen Louie
Magdalena Graaf och Louie Marti på sommarvimmel.

– Men så dök han upp, den stora, bullriga mannen som jag aldrig trodde jag skulle bli ihop med, säger hon och refererar till sin nya kille Louie Marti.

Foto: TT

TV: Se 5 saker om systrarna Graaf du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste
Annons