Magdalena Graaf berättar om Filip Larssons svek innan uppbrottet

Madga graaf berättar om ex-fästmannen Filips lögn.
5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste
0:54

Efter reklamen: 5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste

(0:54)

Slå på ljud

För ett år sedan berättade Magdalena Graaf att hon och ex-fästmannen Filip Larsson efter tio år tillsammans valt att separera, och detta bara strax inpå det planerade bröllopet.

”För att vara helt ärliga så har vi inte levt ihop sedan i november. Så ingenting av detta smäller som en bomb för våra närmaste...”, bloggade Magdalena Graaf i majmånad 2020 utan att ge närmare information om orsaken bakom beslutet att gå skilda vägar. Magdalena berättade vidare:

”Vi har valt efter mycket eftertanke och diskussioner att fortsätta vandra som bästa kompisar, fast åt olika håll...”

Magdalena Graaf: Tala aldrig illa om din ex-parner

Magdalena Graaf och Filip Larsson har sönerna Louie och Charlie tillsammans och Magdalena har även sönerna Tristan och Lancelot med ex-maken Magnus Hedman. I slutet av blogginlägget tipsade Graaf även alla som separerar att aldrig tala illa om sin ex-partner inför omgivning och barn.

Ex-fästmannen Filips lögn: Åke i telefon-boken var en kvinna

Nu ett år efter avslöjande om separationen har inte bara Magdalena Graaf gått vidare med en ny flamma, hon avslöjar även en ny liten detalj om vad som kan ha varit avgörande i beslutet att separera från Filip Larsson.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättar Magdalena Graaf i tidningen Amelia.

Magdalena Graafs bröllopsplaner med Louie

Trots att Magdalena kom på sin ex-fästman att tjitt tjattra med en annan kvinna på telefonen, har hon gjort klart att hon och Filip idag har en god relation. Och kanske är det lättare att känna så nu när hon avslöjar att hon och nya kärleken Louie Marti planerar gifta sig inom kort.

– Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker, säger Graaf också till tidningen när nya pojkvännen kommer på tal.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT

Utvald läsning