Lotta Lundgren hyllar bonusdottern Lucia Haag – orden om framtiden

Tv-paret Lotta Lundgren, 50, och Erik Haag, 54, har barn från sina tidigare relationer där Erik Haag är pappa till fyra ungar, och Lotta Lundgren är mamma till två.

TV: Lotta Lundgren och Erik Haags kärlekssaga
0:45

Efter reklamen: TV: Lotta Lundgren och Erik Haags kärlekssaga

(0:45)

Erik Haag var tidigare gift med författaren Martina Haag, 57, och tillsammans har de barnen Diana, 13, Dino, 18, Lucia, 22, och Jackson Haag, 25. Utifrån sitt äktenskap med Martina Johansen har Lotta Lundgren barnen Mimi, 14, och Måns, 15.

Lotta Lundgrens lycka över familjelivet

Turturduvorna Erik Haag och Lotta Lundgren har varsitt fast boende, Lotta Lundgren har sitt tillhåll i Midsommarkransen i Stockholm, och Erik Haag har sitt på skärgårdsön Mörkö utanför Stockholm. I veckorna brukar Lotta hänga i storstaden eftersom hennes barn fortfarande går i skolan.

– Jag lever ett jättekonstigt dubbelliv, har hon själv konstaterat om det faktum att hon delar sin tid mellan Stockholm och skärgårdsön med Erik.

Lotta Lundgren gillar bonusfamiljelivet, och är glad över att Erik Haags fyra ungar i sitt liv.

– De är otroliga människor hela bunten, inte vilka människor som helst. Man kan konstatera att jag har haft väldig tur, berättade Lotta Lundgren i en stor intervju med Femina förra året.

Lotta Lundgren: Min bonusdotter är ”the next big thing”

Idag har Erik och Martina Haags näst äldsta unge Lucia gått och blivit 22, och inte bara det – Lucia brås på sin författare till mor. I alla fall vad gäller den vassa pennan, då hon numera levererar huvudet-på-spiken-texter på Nöjesguiden.

”Det här är ingen blogg, det är en roman”, skriver hon som rubrik på sin blogg-sida på sajten. Där delar Stockholms-tjejen med sig av sina texter och en del teckningar, vilket Lotta Lundgren nu låter meddela att hon gillar.

Martina och Erik Haags dotter Lucia har vuxit upp – går i mammas fotspår

I en intervju på samma sajt där bonusdottern bloggar spår nu Lotta Lundgren att Lucia Haag kommer bli ”the next big thing” i Sverige.

– Lyckat för jag känner henne lite, säger hon till Nöjesguiden efter hon spått att Eriks dotra nu kommer bli ännu en stjärna på kändishimlen.

Erik Haag och barnen Lucia och Diana på biopremiär 2016.

Foto: TT/Instagram

Se också: Lotta Lundgren – 5 Förvånande fakta om kändisen
0:47

Efter reklamen: Se också: Lotta Lundgren – 5 Förvånande fakta om kändisen

(0:47)

Redaktionens tips
Martina Haag om att ha kvar Eriks efternamn efter skilsmässan
Lotta Lundgren flyttar – se bilderna från lägenheten här
Lotta Lundgren berättar om svåra operationerna efter sin förlossning