RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Linda Lindorff: Då säger jag dumma saker som jag inte menar

13 feb, 2020 
Linda Lindorff
Programledaren Linda Lindorff har ett hett temperament – och är en enorm tävlingsmänniska. Det leder till att hon säger saker hon ångrar ibland.
Annons

Folkära programledaren Linda Lindorff har många järn i Elden. När hon inte syns i omåttligt populära programmet Bonde söker fru möter vi henne i Wild Kids. 

Förra året blev Linda akut sjuk under en resa till Dubai. Med kraftiga magsmärtor tog hon sig till sjukhus, där det konstaterades att hon hade en inflammerad blindtarm. Hon opererades på plats, men blev sjuk igen strax efter hemkomsten till Sverige. Det visade sig att hon hade drabbats av en infektion efter operationen.

Händelserna blev lite av ett ”wake upp call”, uppgav Linda, som erkänner att det kan bli lite för mycket av allt ibland.

– Hösten har varit sinnessjuk. Förutom att jag gjort Wild Kids tre veckor i Järvsö och sedan en vecka i Sydafrika, har jag spelat in Bonde söker fru, Bönderna berättar allt och Bonde söker fru – Jorden runt. Sedan en julspecial på det. (…) Det har varit väldigt intensivt med folk omkring mig varenda minut. Det är klart att jag blir trött i huvudet, säger hon i en intervju med Expressen.

Annons

Linda Lindorff om ilskan

Hon berättar att hon är en riktig känslomänniska som har nära till både skratt och gråt.

– De flesta har nog intrycket att jag bara är go och glad. Det är jag också de flesta timmarna av mitt vakna dygn. Men de som känner mig vet att jag också har ett hett temperament. Jag kan bli väldigt arg väldigt fort. Blir jag tvärsur kan det sitta i. (…) Jag är en känslomänniska, som gråter, skrattar och blir arg lätt. Ibland kan jag avundas folk som har en yta av teflon. Där kommer jag aldrig hamna.

Hon är även en enorm tävlingsmänniska, till och med när hon spelar sällskapsspel hemma med familjen.

– Jag är både en dålig vinnare och en dålig förlorare. I början var det påfrestande när barnen tävlade. Det slår över. Det gäller även sällskapsspel. Jag kan älta ganska länge när jag missat en fråga i TP. Då är jag inte så skön och säger dumma saker som jag inte menar.

”Jag har svårt att säga nej”

I en tidigare intervju med MåBra berättade Linda att hennes största kamp i livet handlar om det dåliga samvetet för att inte räcka till.

Annons

– Jag lider av duktigflicka-syndromet, har svårt att säga nej och göra något halvdant. Jag vill vara en duktig mamma men jag vill också jobba hårt och göra rätt för mig.

Hon har numera lärt sig att man inte kan tacka ja till allt.

– Jag har insett att ibland orkar man inte ens med de roliga sakerna i livet. Det är mitt liv och jag måste göra som jag vill. Ibland säger jag nej till roliga galor bara för att få hänga med barnen hemma.

Foto: Karin Wesslén/TT

Läs mer:
Operastjärnan om viktresan: ”Har aldrig handlat om att banta”
Tv-profilen Suzanne Sjögren: Socker är som ett gift för mig
Helena Bergström om att bli äldre: Jag tycker om hur jag ser ut nu

Annons