RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Laila Bagges sorg över sonen Liams beslut – nu lämnar han landet

02 mar, 2022 
laila-bagge-sonen-flyttar-
Laila Bagge våndas över att äldsta sonen Liam Pitts snart ska lämna boet. Och inte bara det, han kommer i framtiden befinna sig på andra sidan Atlanten.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från KoroshBrand logo
Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från Korosh

Laila Bagge, 49, och äldsta sonen Liam Pitts, 18, har en nära och fin relation. Att mor och son ofta umgås tätt och har en öppen dialog till varandra är något man ofta får se i TV3-programmet Svenska powerkvinnor, vars andra säsong rullar på kanalen just nu.

Därför har Laila Bagge haft sonen på heltid

Det var efter uppbrottet mellan Laila Bagge och exmaken Anders Bagge, 54, som Laila Bagge mötte kärleken på nytt i musikern Mason Pitts då han var på en turné i Houston. Strax därefter upptäckte tv- och radioprofilen att hon var gravid och nio månader senare föddes sonen Liam Pitts.

Idag bor Liams pappa kvar i Amerika och det är Laila som sedan uppbrotten från Mason haft sonen Liam på heltid hemma i Sverige. Och Liam har under åren besökt sin pappa och sina släktingar under sina skollov.

Annons

Laila Bagges stora sorg över Liams flyttplaner

Men nu närmar sig dagen där det är dags för Liam Pitts att flytta hemifrån, vilket svider i mammahjärtat.

– Jag tycker det är otroligt jobbig att han ska flytta hemifrån och att man kanske inte hörs varje dag, säger Laila Bagge i senaste avsnittet av Svenska powerkvinnor och fortsätter:

”Det känns tungt”

– Det är en sak att en son blir vuxen och tar körkort och sen kommer nästa lager och det är att jag vet att han kommer att flytta till USA, säger Laila Bagge samtidigt som hon börjar gråta.

– Det är sjukt jobbigt. Men det är hans liv och det måste han få göra. Men det kommer kännas tungt, fortsätter hon.

Därför vill Liam Pitts flytta till USA

Förutom att Liam Pitts har sin pappa boendes borta i Staterna, så finns där även ett utrymme för en annan karriär – önskan om att kunna utvecklas i sin favoritsport MMA, vilket lockar Liam.

– Han har ju släkt där som han älskar. Men det är MMA:n. Att han vill lyckas med MMA:n och då tror jag att då kommer han sluta där, sa Laila Bagge i Hänt-programmet A walk with the dog i fjol.

laila bagge och äldsta sonen Liam på röda mattan
Sonen Liam fick hänga med på Kristallen-galan 2019!

Foto: TT/Instagram

Annons