RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Kristian Luuks son har vuxit upp – här är Sebastian idag

17 feb, 2022 
Kristian-luuks-barn-sonen-sebastian-2022
tt/Instagram
På spåret-mannen Kristian Luuk har tre barn.
Här är mellansonen Sebastian Luuk idag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Intervju med Carina Berg om olika knasiga knep hon testade för att bli gravidBrand logo
Intervju med Carina Berg om olika knasiga knep hon testade för att bli gravid

Programledaren tillika underhållningsprofilen Kristian Luuk, 55, hade tidigare en uppmärksammad relation med den tidigare kollegan Carina Berg, 44. De gifte sig 2008 och hade då varit ett par i ungefär tre år. Året efter bröllopet fick de sonen Holger Luuk, 12, tillsammans. Äktenskapet tog slut 2016.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, berättade Carina Berg på Instagram då.

Annons

Innan det förhållandet var På spåret-ankaret gift med Anna Luuk, 50, som han har sonen Sebastian, 22, och dottern Smilla, 24, tillsammans med.

Kristian Luuk med barnen Sebastian och Smilla på röda mattan 2014.

Här är Kristian Luuks son Sebastian idag

Dottern Smilla Luuk gillar mat. Hon har skrivit ett par kokböcker med inriktning på glutenfritt. Utöver det både blogga och poddar hon om mat, samt håller kurser i ämnet. Lillebror Sebastian Luuk håller sig lite mer under radarn, men då och då har han dykt upp vid sin kändispappas sida på olika kändismingel. Men häromveckan när han fyllde 22 år hyllade pappa Luuk sin son på stora dagen.

Annons

”Fantastiska Sebastian Luuk 22 år idag. Älskar dig härifrån till månen och tillbaka.”, hurrade Kristian Luuk på sin Instagram-story i samband med födelsedagen samtidigt som han visade upp en bild på en ung herr Sebastian Luuk.

Kristian Luuks ord om sina barn

Förra våren gästade Kristian Luuk Sarah Dawn Finers intervjupodcast Talk to med, i vilken han öppnade upp om sina två vuxna barn som nu är utflugna sedan en tid tillbaka.

– De har flyttat hemifrån. 23-åringen har till och med köpt en egen lägenhet så hon kommer aldrig tillbaka, sa han om dottern Smilla Luuk.

Annons

– Hon har varit driftig. Hon gav ut kokböcker och sånt om glutenfri mat när hon gick på gymnasiet, så hon startade firma tidigt, stoltserade han också i intervjun med Sarah Dawn Finer.

Pappa Luuk och sonen på event
Kristian Luuk tillsammans med sonen Sebastian Luuk på premiären av andra säsongen av Westworld på Rigoletto i Stockholm, 2018.

Foto: TT/Instagram

Annons