RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Kändisarnas kärlekshyllningar på alla hjärtans dag 2022

14 feb, 2022 
Kändisarnas kärlekshyllningar på alla hjärtans dag 2022
tt/Instagram
Inget skriker väl true love lika mycket som ett sociala medier-inlägg?
Här har vi ett gäng svenska kändisar som postat kärlekshälsningar till sina kära på årets alla hjärtans dag.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 bästa sätten att fira Galentine påBrand logo
5 bästa sätten att fira Galentine på

Vare sig du är solokvist, lyckligt gift, nykär eller nydumpad så finns det alltid någon att skicka lite extra kärlek till på alla hjärtans dag. Om du saknar inspo, eller bara är nyfiken i en strut så har vi här samlat upp ett gäng med kärlekshälsningar från våra svenska kändisar ute på the world wide webb.

Carola Häggkvist

Schalgerdrottningen passar på att hylla sina barn Zoe Häggkvist och Amadeus Sögaard på stora kärleksdagen. Hon bjuder på ett vackert bildspel och ord direkt från mammahjärtat:

Annons

”Kärlek. Nu och då. För all framtid.. Mitt andra kärleksbarn Zoe kom till mig som treåring och är snart 13, en tonåring.. ( se bilder från frukosten imorse. Och som hon älskar den nya luggen som hon klippte till igår..) Mitt första barn Amadeus som precis passerat 24 år sa till mig för några år sedan: ’mamma, det var det bästa du gjort när du adopterade Zoe.’ Det var så mycket visdom och kärlek i de orden från honom, denne unge man som fått gå igenom så mycket. Amadeus fick växa till i min mage medan Zoe fick växa fram i mitt hjärta - båda två utifrån den starkaste kraften av all kraft: kärlek.”

Benjamin Ingrosso

Sångfågeln och den folkkäre underhållaren Benjamin Ingrosso slår ett slag för Hjärtebarnsfonden – som stöttar hjärtsjuka barn, ungdomar och deras familjer. På sina sociala medier delar han en bild på organisationens logga och uppmanar sina följare att skicka ett bidrag.

Annons

Bianca Ingrosso

Storasyster Bianca Ingrosso passar på att fira alla hjärtans dag med alla sina kollegor på CAIA, något hon visar upp på sin Instagramstory. Hon bjuder sina anställda på finfrulle och skriver: ”Glad Alla hjärtans dag-frukost på kontoret med alla mina CAIA-queens”, samtidigt som hon visar upp massa mumsigt från frukostbuffén.

Men såklart bjuder hon på lite love till sin partner Phillipe Cohen också, ”Vill du ha mina barn?” frågar hon till en av bilderna. ”Plus, minus nio år med dig Phillipe Cohen.” Kärleken Phillipe Cohen svarar genom att dela Biancas bilder och orden: ”Jag älskar dig Bianca Ingrosso.”

Annons

Jenny Strömstedt

TV4-programledaren Jenny Strömstedt visar upp en bild på maken Niklas Strömstedt samtidigt som hon skriver ett par kärleksfulla och skämtsamma ord. Hon gör klart att vid deras första möte var det Niklas som stod för flörtandet. Något hon menar att han nu förnekar. Fniss.

Penny Parnevik

Tv-profilen och poddaren Penny Parnevik väljer att visa upp en lite avklädd bild på pappan till hennes barn och mannen i hennes liv, Douglas Murray.

Annons

”Vill du bli min alla hjärtans dag-dejt?”, frågar hon på sina sociala medier. Och vi får anta att han säger ja.

Mia Parnevik

Penny Parneviks mamma Mia Parnevik passar på att hylla både maken Jesper Parnevik och alla andra familjemedlemmar i kändisfamiljen med stort P.

”Glad alla hjärtans dag! Jag saknar ord för att beskriva den här resan i vårt liv, jag är så tacksam för hälsa och lycka. Och för att vi alla valt varandra”, skriver hon och taggar alla sina barn, barnbarn, svärsöner och maken Jesper.

Annons

Camilla Läckberg

”Min Valentine, min kärlek, min man, min bästa vän, min livspartner. Happy Valentines Day Simon Sköld”, skriver deckardrottningen Camilla Läckberg på sina sociala medier till maken sedan fem år tillbaka, Simon Sköld. Hon visar även upp ett läckert kollage med bilder på turturduvorna genom åren.

Lena Philipson

Megastjärnan Lena Philipsson klär upp sig i glittrigt och rött fodral dagen till ära. Samtidigt som hon dansar läckert passar hon på att promota sin turné som kickar igång i början av mars.

Annons

”Skickar lite rött och lite pepp inför konsertturnén med start 3 mars, på alla hjärtans dag!”, och vi kan bara tacka!

Pernilla Wahlgren

Kanal 5:s stora drottning Pillan Wahlgren visar upp sin lunchdejt med partnern Christian Bauer. De äter gott och senare visar hon bild på rosblad utspridda över ett bord och meddelar att hon är: ”Bortrövad dagen till ära”. Troligtvis står nya kärleken Bauer för ett romantiskt tillslag så här på alla hjärtans dag.

Kikki Danielsson

”Tänkte bara önska alla vänner en härlig alla hjärtans dag! Var snälla mot varandra, och tänk positiva tankar!”, önskar dansbandsdrottningen Kikki Danielsson och delar en bild på sig själv förgylld med hjärtan.

Annons

Margaux Dietz

”God morgon och 'glad' alla hjärtans dag. Vet ni, jag har nog aldrig riktigt sett så jättemycket fram emot den här dagen, men just idag känns den lite extra tung. Jag har känt mig väldigt ensam i helgen, det blir lätt så efter jag Arnold lämnat på fredagen”, bloggar Margaux Dietz som nyligen bröt sin förlovning med Sean Canning efter knappt ett års förhållande. Samtidigt delar hon med sig av sina bästa tips på hur man får en fab alla hjärtans dag som singel:

”Laga er favoriträtt, boka middag med en annan singelkompis, gå på en dejt, köp nya doftljus och blommor och gör det riktigt mysigt hemma, ta fram sexleksakerna (eller köp en ny), boka in ett träningspass och eller: ladda ner en dejtingapp!”

Foto: TT/Instagram

Annons