RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Kändisarna som gjorde slut 2019

03 dec, 2019 
Tom Cruise och Jamie Foxx och Petter och Gunhild Stordalen
2019 har varit ett dramatiskt år med många överraskande uppbrott. Här är några av de kända par som tyvärr tvingats inse att kärleken tagit slut under året.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Att göra slut är jobbig nog som det är, men att dessutom göra det offentligt är extra tufft. Här är några av de par vars kärlekstrubbel och separationer hamnat i rampljuset det senaste året.

1. Danny Saucedo, 33, artist och Molly Sandén, 27, artist

Danny Saucedo och Molly Sandén

Tillsammans sedan 2013.

Efter sex år och en romantisk förlovning på en bergstopp var det många som blev förvånade när Molly Sandén och Danny Saucedo plötsligt gjorde slut. Ett jobbigt uppbrott för båda, men Molly menade att hon behövde hitta sig själv. Efter en tuff tid syns nu Danny tillsammans med modellen Anna Eriksson.

Annons

2. Miley Cyrus, 27, artist och Liam Hemsworth, 29, skådespelare

miley cyrus liam hemsworth

Tillsammans sedan 2009.

Efter ett långt förhållande hann kändisparet både gifta och skilja sig under mindre än ett år. Miley hade sedan en inte helt diskret romans med nyskilda väninnan Kaitlynn Carter och är nu sedan några månader tillsammans med sångaren Cody Simpson. Hon tar igen för sina missade singelår! Liam dejtar just nu skådespelerskan Maddison Brown.

3. Kaitlynn Carter, 30, realitystjärna och influencer och Brody Jenner, 35, realitystjärna

Kaitlynn Carter och Brody Jenner

Tillsammans sedan 2013.

Annons

The Hills-stjärnorna gick skilda vägar mindre än ett år efter bröllopet. Rykten säger dock att de haft problem länge, och att programmet gjorde mer skada än nytta för förhållandet.

4. Katie Holmes, 40, skådespelare och Jamie Foxx, 51, skådespelare

Katie Holmes och Jamie Foxx

Tillsammans sedan 2013.

Visste du ens att de var ihop? Stjärnorna har varit tillsammans sedan 2013, men har hållit förhållandet mycket privat. I somras gick de dock skilda vägar för gott.

5. Irina Shayk, 33, modell och Bradley Cooper, 44 skådespelare

Bradley Cooper och Irina Shayk på Oscarsgalan 2019

Tillsammans sedan 2015.

Annons

Paret träffades 2015 och 2017 fick de dottern Lea, men olikheterna kom fort ikapp dem. Efter turbulensen och kärleksryktena med Lady Gaga efter A star is born gjorde paret slut i våras.

6. Lady Gaga, 33, artist och skådespelare och Christian Carino, 50, agent

Lady Gaga och Christian Carino har brutit sin förlovning

Tillsammans sedan 2017.

Paret träffades 2017, men bara ett halvår efter förlovningen stod det klart att paret gått skilda vägar. De menar själva att inget drama ligger bakom – men alla som sett Lada Gaga och Bradley Cooper ihop undrar ju så klart.

Annons

7. Samir Badran, 28, artist och Sigrid Bernson, 30, dansare

Samir och Sigrid

Tillsammans sedan 2017.

Paret träffades när de dansade ihop i Let’s dance 2017, och nästan två år senare gick de skilda vägar. Samir höll på att gå in i väggen och valde att göra en helomvändning på flera plan i sitt liv. Sigrid tog uppbrottet hårt och paret bröt kontakten helt. Samir är nu tillsammans med Julia Sundquist, 22 och Sigrid ryktas ha hittat kärleken i nya danspartnern Robin Bengtsson.

Annons

8. Linnea Widmark, 23, influencer och Benjamin Ingrosso, 23, artist

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso

Tillsammans sedan 2013.

I våras gjorde Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark slut efter sex år tillsammans. Och när han i somras släppte singeln I’ll be fine, bekräftade han att den handlade om relationen med Linnea och att det nu var helt slut. Låten skrev han dock under 2018 efter att paret tidigare haft en paus.

9. Hannah Graaf, 41, influencer och Peter Karyd, 43, mäklare

Hannah Graaf Peter Karyd

Tillsammans sedan 2005.

Annons

Bara något år tidigare lämnade paret Sverige för att satsa på ett nytt liv i Spanien, men det räckte inte för att rädda kärleken. Paret uppger att separationen inte beror på något drama, utan olikheter och livspussel som var svårt att få ihop helt enkelt. Tillsammans har paret två döttrar.

10: Gigi Hadid, 24, modell och Zayn Malik, 25, artist

Zayn Malik och Gigi Hadid

Tillsammans sedan 2015

Supermodellen och One Direction-sångaren hade varit ett par sedan 2015. De gjorde slut i mars 2018, men hittade tillbaka till varandra. I början av 2019 blev det dock offentligt att de gått skilda vägar för gott.

Annons

11. Travis Scott, 28, artist och Kylie Jenner, 22, realitystjärna och influencer

Kylie Jenner och Travis Scott

Tillsammans sedan 2017.

Det tog inte lång tid innan Kylie Jenner och Travis Scott blev gravida efter att de börjat dejta och i februari 2018 föddes dottern Stormi. 2019 har varit ett tufft år för paret som hade svårt att avgöra om de skulle fortsätta ihop eller inte. Kylie ryktas sedan uppbrottet ha umgåtts en del med artisten Drake.

12. Petter Stordalen, 56, hotellägare och entreprenör och Gunhild Stordalen, 40, läkare, miljökämpe och f.d modell

gunhild och petter stordalen

Tillsammans sedan 2005.

För fem år sedan drabbades Gunhild, 40, av den allvarliga sjukdomen systemisk skleros och har de senaste åren fört en tuff kamp mot sjukdomen. När hon äntligen blev friskare än på många år, kom i höstas beskedet att paret skiljer sig. Paret har var för sig haft storslagna karriärer, men allt jobb har gjort att de nu tappat fokus på varandra.

 

Källa: People

Bilder: TT

Läs mer:

12 kändispar med stor åldersskillnad

Svenska kändisar du inte visste har barn ihop

 

Annons