Kändisarna som är så lika sina barn att de hade kunnat vara syskon

10 kändisar som ser yngre ut än vad de faktiskt är
1:08

Efter reklamen: 10 kändisar som ser yngre ut än vad de faktiskt är

(1:08)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren har minst sagt starka gener – alla hennes vuxna barn är väldigt lika henne, precis som hon själv är väldigt lik sin egen mamma Christina Schollin. Dottern Bianca Ingrosso är mamma upp i dagen.

Cornelia Nordström/EXP/TT

Reese Witherspoon och Ava Phillippe

Reese Witherspoon har verkligen skapat sin egen avbild med förstfödda dottern Ava – var pappa Ryan Phillippe ens med i mixen här? Stjärnorna får alltid följarna att gapa när de lägger upp bilder tillsammans på Instagram,

Marion Curtis/StarPix for HBO/REX

Agneta Sjödin och Maja Strömstedt

Agneta Sjödin fick dottern Maja Strömstedt tillsammans med exet Niklas Strömstedt, och när mamma och dotter går på röda mattan tillsammans kan de verkligen misstas för att vara systrar.

Uma Thurman och Maya Hawke

Maya Hawke har minst sagt fått bra skådespelargener, med Uma Thurman och Ethan Hawke som föräldrar. Men när det kommer till utseendet är det mammas gener som har dominerat – det är nästan som att se en ung Uma skådespela när Maya Hawke dyker upp på vita duken.

ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK

Benny Andersson och Peter Grönvall

Abbas Benny Andersson hade inte ens hunnit fylla 18 år när han blev pappa till artisten och låtskrivaren Peter Grönvall. Det är kanske därför inte så konstigt att de två lätt kan misstas för att vara bröder.

Karin Trnblom/TT

David Beckham och Romeo Beckham

David Beckham har tre söner och en dotter tillsammans med hustrun Victoria Beckham, men det är sonen Romeo Beckham som är pappa mest upp i dagen. När det nyligen publicerades en bild på de två tillsammans var det många som reagerade på hur de två skulle kunna vara bröder.

Elizabeth Hurley och Damian Hurley

Modellen Elizabeth Hurleys son Damian Hurley har gått i mammas fotspår på mer än ett sätt – han har både börjat jobba som modell och är väldigt lik sin mamma. Dessutom har han ärvt hennes imponerande hårsvall.

Utvald läsning