Kändisar i Hollywood som är föräldrar till tvillingar

6 kändisar med okända tvillingar
Slå på ljud

Enligt den svenska Tvillingklubben är 1-3 procent av världens befolkning tvillingar. Det hela beror lite på var i världen man bor. Man har även sett att siffran för tvillingfödslar ökat de senaste åren, något man ännu inte kommit fram till vad det beror på.

Kändisar som är tvillingföräldrar

Hollywood är såklart inget undantag och det finns gott om kändisar som både är tvillingar, men också de som fått egna. Här är en lista med tolv kändisar och kändispar som alla är föräldrar till tvillingar:

Jennifer Lopez och Marc Anthony

Broadimage/Shutterstock

Emme och Maximilian föddes 2008 och har idag hunnit bli tolv år gamla. Emme har flera gånger uppträtt tillsammans med mamma J-Lo och visat att hon verkligen ärvt sin sångtalang från sina föräldrar.

Mariah Carey och Nick Cannon

Broadimage/Shutterstock

Sångerskan och rapparen har tvillingarna Monroe och Moroccan tillsammans, som idag har hunnit bli 9 år gamla.

Madonna

Madonna har en stor familj med hela sex barn. De yngsta är de 8-åriga tvillingarna Stella och Estere som sångerskan adopterade 2017.

Angelina Jolie och Brad Pitt

SALA, GEDU / BACKGRID US / TT

Även Brad Pitt och Angelina Jolie har en stor familj med sex barn, varav 12-åringarna Vivienne och Knox är tvillingar.

Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick

REX

Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick har varit tillsammans i över 20 år. 2009 föddes tvillingarna Tabitha och Marion. Paret har också en äldre son som heter James.

Neil Patrick Harris och David Burtka

How I met your mother-skådisen och hans man har tvillingarna Gideon och Harper ihop. De föddes 2010 och har charmat hela Hollywood sedan dess.

Beyoncé och Jay-Z

Hollywoods it-par nummer ett visade stolt upp sina nyfödda tvillingar Sir och Rumi sommaren 2017. Paret har sedan tidigare dottern Blue Ivy.

Ricky Martin och Carlos González Abella

Chelsea Lauren/Shutterstock

Sångaren och hans dåvarande partner Carlos González Abella välkomnade tvillingarna Valentino och Matteo i augusti 2008. Han har även ytterligare två barn med sin nuvarande svensk-syrianska pojkvän Jwan Yosef.

Julia Roberts och Danny Moder

EMHA

Julia Roberts och Danny Moder har 16-åriga tvillingarna Hazel och Phinneaus (Finn) ihop. Här syns hela familjen inklusive 13-åriga sonen Henry.

Amal och George Clooney

Richard Shotwell/Shutterstock

Amal Clooney och hennes man George Clooney välkomnade tvillingarna Alexander och Ella 2017. Paret har dock varit väldigt hemlighetsfulla när det kommer till sina barn och det finns få offentliga bilder på dem.

Angela Bassett och Courtney B. Vance

Broadimage/Shutterstock

Skådisen Angela Bassett och hennes man Courtney B. Vance fick tvillingarna Bronwyn och Slater i januari 2006.

Celine Dion och René Angélil

SOME

Celine Dion och hennes numera avlidna make René Angélil fick tvillingarna Eddy och Nelson 2010. De har även sonen René-Charles, 19, ihop. Här syns sångerskan med alla sina tre barn.

Källa: Us Weekly

Foto: TT, Instagram

Utvald läsning