RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Jaiden Ashlea, 23, kommer att föda sin son två gånger

18 maj, 2022 
Jade Ashlea
Jaiden, 23, väntar sitt första barn. Nyligen fick hon veta att fostret i magen hade en ovanlig sjukdom som gjorde att en operation var ett måste. Här är hennes historia.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

För vissa kan graviditeten kännas som en evighet, aldrig någonsin har månaderna gått så långsamt. Andra tycker att tiden går alldeles för fort och en känsla av sorg sköljer över en när man inser att den här underbara tiden snart kommer vara förbi.

Vad man känner inför sin första förlossning är personligt. Det kan vara skrämmande – samtidigt som man är nyfiken och pepp på den där lilla som kommer göra familjen komplett.

Jaiden Ashlea, 23, väntar sitt första barn. På Tik Tok lade hon nyligen upp en film med texten ”Föder min bebis innan han förs tillbaka för att födas igen om elva veckor”. Här är hennes historia.

Se också: 5 kändisar med svåra förlossningen – så gick de till

5 kändisar med svåra förlossningar - så gick det tillBrand logo
5 kändisar med svåra förlossningar - så gick det till

Jaiden Ashlea kommer föda samma barn två gånger

Klippet med Jaiden Ashlea lagt upp har blivit känt över hela världen. Just nu är det över 2 miljoner personer som sett det.

Annons

Hur är det möjligt att föda samma barn två gånger? Här berättar hon orsaken.

– Vår son diagnosticerades med ryggmärgsbråck efter 19 veckor. Först sade läkarna till oss att det inte fanns något hopp. Att han kommer ha svåra hjärnskador och att han inte kommer ha ett eget liv, berättar Jaiden.

Trots det tunga beskedet valde Jaiden att söka sig vidare. I Orlando träffade hon ett läkarteam som har specialiserat sig på att operera foster.

Jaide, två månader innan hon fick beskedet.

Födde med kejsarsnitt

Specialistläkarna valde att ta ut fostret ur Jaidens mage för att genomföra en operation. Det betyder alltså att det blev den första födseln, av två. Jaiden berättar:

– De öppnade mig med kejsarsnitt, korrigerade defekten i hans rygg så gott de kunde och sydde sedan ihop mig så att jag ska vara gravid resten av den planerade tiden.

Här berättar Jaiden om operationen för sina följare.

Jaiden menar dock inte behöver bli så, det är nämligen vanligt att man föder för tidigt efter den här typen av ingrepp. Därför kommer hon hållas under observation resten av graviditeten.

Foto: Tik Tok/Instagram

Källa: Expressen

Annons