Isabella Löwengrip: "Jag kommer aldrig gifta mig igen"

Efter två år som gifta och två barn ihop skilde sig Isabella Löwengrip i våras från maken Odd Spångberg. När Femina träffade Isabella dagen efter att separationen offentliggjordes berättade bloggstjärnan att hon inte ser skilsmässan som något misslyckande, utan som ett rationellt beslut eftersom relationen inte längre fungerade.

Nu avslöjar Isabella att hon kommer ha svårt att leva ihop med en man igen – eftersom hon under månaderna efter separationen kommit att älska livet som ensamstående.

”Jag har hittills inte känt mig ensam i huset eller ensam överhuvudtaget. Jag trivs med mitt egna sällskap och jag trivs att vara själv med barnen”, skriver hon i sin blogg.

Läs också: Isabella Löwengrip: ”Att få Gillis är det bästa jag varit med om!” 

Egentiden utan vare sig barn eller man ser hon som en lyx.

”Livet är fantastiskt. Det kommer att bli väldigt svårt att leva sambo igen. Jag älskar detta för mycket”, konstaterar hon.

I kommentarsfältet resonerar hon vidare – och avslöjar att hon aldrig mer vill bli någons fru.

”Jag trivs i att leva i en relation men inte just nu. Nu vill jag leva och bo själv, den dagen jag träffar en ny kommer det bli ett särbo-förhållande under en lång period. Jag kommer inte att gifta mig igen”, skriver Isabella.

Foto: Löwengrip Care & Color

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Isabella Löwengrip: Jag tänker inte vara rädd längre

Utvald läsning