RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Här är Ulf Lundells okända dotter – så lever Sasha idag

25 okt, 2021 
Ulf Lundell, 71, har legat i. Utöver sin kändisdotter Sanna Lundell har han nämligen tre barn till.Här är Sasha, Love och Carl idag!
Ulf Lundell, 71, har legat i. Utöver sin kändisdotter Sanna Lundell har han nämligen tre barn till.
Här är Sasha, Love och Carl idag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 5 saker om Ulf Lundell du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Ulf Lundell du kanske inte visste

Sanna Lundell och pappa Ulf Lundell hamnade i luven på varandra nyligen, detta efter att hon nämt sin far i sin podcast Inte din morsa. Detta fick Ulf Lundell att se rött och skicka ett långt mejl till sin dotter – vilket hon även berättade i podden samtidigt som gjorde klart att deras relation är minst sagt dålig.

Ulf Lundells dåliga relation med dottern Sanna

– Det är så absurt att han ens menar att vi är en familj, kan jag känna angående min pappa. Han existerar inte i mitt liv. Han har inte träffat Fox. Han har träffat mina andra pojkar en gång var ungefär. Han vet inte ens vad Fox heter, tror jag...nej han vet inte det! Han vet inte hur gamla dem är. Han har ingenting i mitt liv att göra egentligen. Å ändå tycker han att det känns lämpligt att skicka iväg ett sånt här mejl, sa Sanna i podcasten.

Annons
1988 - ULF LUNDELL MED BARNEN SANNA, KALLE OCH LOVE
Pappa Ulf med barnen Sanna, Calle och Love 1988.

Här är Ulf Lundells okända barn

Kanske har Ulf Lundell en bättre relation med sina andra barn – som håller sig utanför rampljuset och därmed inte luftar sina tankar offentligt.

Tillsammans med första hustrun Barbro Zackrisson, som han gifte sig med 1977, har Ulf tre barn: Carl Lundell, 1977, Sanna Lundell, 1978, och Love Lundell, 1981. Och med fotografen Fredrika Gunnarsdotter Stjärne fick han dottern Sasha Lundell, 1990.

ulf, barbro, carl, love, och sanna 1984.
Den 9 mars 2017 gick Sanna Lundells mamma Barbro Zackrisson bort – detta efter en lång tids kamp med psykisk ohälsa som slutade upp i ett tragiskt självmord.
Här ser vi Ulf Lundell, Barbro och barnen Love, Carl och Sanna 1984.

Sasha Lundell

Sasha Lundell, 31, fick Ulf efter ett år efter giftermålet med Fredrika Gunnarsdotter Stjärne som gick och knöt hymens band med honom 1989. De valde dock att separera 1992.

Annons

Ulf Lundell ska ha haft lite kontakt med Sasha eftersom hon bott med sin mor i Amerika, sedan ett par år tillbaka är dottern nu skriven i Sverige Åtvidaberg.

Love Lundell

Maria Andersson och Love Lundell
Kärleksparet Maria Andersson och Love Lundell.

Love Lundell, 40, är en svensk konstnär utbildad vid Pernbys målarskola och Kunstakademiet i Trondheim. Han har ställt ut i bland annat Tyskland, Danmark, Norge och runt om i Sverige. Han lever tillsammans med Sahara Hotnights frontkvinna Maria Andersson, med vem han även har 1-åriga sonen Lars.

Annons

Carl Lundell

Äldsta sonen Carl Lundell, 44, gjorde som sin far och valde tidigt i livet att satsa på musiken. På nittiotalet var han med i indiebandet Busty, som gav ut ett par plattor. Idag bor Carl i Hägersten i Stockholm tillsammans med sambon Lisa och lillkillen Fenix, 4. Enligt Hänt.se arbetar han sedan 2016 som interaktionsdesigner på en reklambyrå i Stockholm.

Annons
TV: Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilderBrand logo
TV: Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilder

Foto: TT

Annons