Här är hotellen där du får pengarna tillbaka – om du skiljer dig

Var fjärde svensk övervägt skilsmässa, enligt en Sifo undersökning som svenska Countrysides Hotel genomfört. I undersökningen visar det sig att kommunikationen, olikheter i prioriteringar, konflikter och brister i engagemanget vanliga orsaker till att svenskar överväger skilsmässa.

I tidningar och magasin världen över, bland annat här på Femina, strösslas det med råd i hur man få kärleken att hålla, hur man stärker sin relation med mera.

Läs till exempel: 7 knep som bevisats får relationen att hålla  eller 8 saker lyckliga par säger till varandra 

Att flera av relationstipsen går ut på att man ska ge sin relation och partner sin tid har hotellkedjan Countrysides hotell tagit fasta på:

– Alla relationer behöver vårdas och par behöver komma bort från vardagsstressen och fylla på med energi. Vi har i många år erbjudit en välbehövlig oas i vardagen och vi tror så mycket på detta att vi nu vågar erbjuda en unik relationsgaranti, säger Anna Madsen, marknadschef på Countryside Hotels i ett pressmeddelande.

Läs mer från Femina: 4 spaweekends med det lilla extra

Par som bokar in sig på weekendvistelse på deras hotell kan få en ”relationsgaranti”, vilket innebär att att par som inte lyckas vända relationen på rätt köl och i stället skiljer sig inom ett år efter hotellvistelsen kan få pengarna tillbaka. Det enda som krävs är att paret bokat två nätter med bokningskoden ”Relationsgaranti” och sedan skickar in papper från tingsrätten som styrker skilsmässan.

Läs även Forskare: Gifta par ger upp för lätt – skiljer sig i onödan

 

6 tecken på att det är dags att skiljas

Är det ditt fel att relationerna inte håller?

Läs också: 6 tecken på att det är dags att skiljas

 

 

Redaktionens tips