RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks kärlekshistoria i bilder

17 jun, 2021 
AvAino Oxblod
TT.
Efter 23 år ihop, femår som gifta och tre barn tillsammans har Hanna Hedlund och Martin Stenmarck valt att gå skilda vägar.
Genom hela 2000-talet har paret varit en självklar del av artist-Sverige, och även om de separerar är paret tydliga med att de alltid kommer vara familj.
Femina tittar tillbaka på deras fina kärlekshistoria tillsammans!
Annons

2000

5 oväntade saker som kan öka risken för skilsmässaBrand logo
5 oväntade saker som kan öka risken för skilsmässa

2000 har Hanna Hedlund, 25, och Martin Stenmarck, 27, redan hunnit flytta ihop, men kan knappt ses för att de är så upptagna med varsitt musikalprojekt, berättar de.

2003

Hanna och Martin poserar glatt framför kamerorna, och ser kära ut!

2004

En höggravid Hanna Hedlund med Martin Stenmarck på Rockbjörnen. Paret väntade sitt första barn tillsammans.

Annons

2005

2005 vinner Martin Stenmarck Melodifestivalen med låten Las Vegas. Givetvis är Hanna Hedlund med och firar på efterfesten!

2007

Martin och Hanna träffades på jobbet på Wallmans salonger, och har genom åren jobbat en hel del med varandra. Här sjunger de tillsammans på Childhood-dagen på Gröna lund.

Annons

2011

När artisten Andreas Johnson gifte sig med hustrun Lisa Knapp i Järvsö 2011 var Martin Stenmarck och Hanna Hedlund på plats, och såg härligt bröllopsglammiga ut!

2014

På Pridefestivalen i Stockholm hålls det traditionsenligt schlagerkvällar. 2014 uppträdde Hanna och Martin, som båda har tävlat i Melodifestivalen flera gånger.

Annons

2015

Diggiloo-turnén 2015 jobbade Hanna och Martin med artister som Charlotte Perrelli, Andreas Johnson, Jessica Andersson och Magnus Carlsson.

2019

Hanna Hedlund har en nära relation med systern Lina Hedlund, som är tillsammans med programledaren Nassim Al Fakir. På Idrottsgalan 2019 uppträdde de två paren tillsammans.

Annons

2020

Hanna Hedlund stöttade Martin Stenmarck på röda matten i oktober förra året, när Stenmarcks serie Lyckoviken, skriven av Camilla Läckberg, hade premiär.

Annons