RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Hanna Hedlunds ilska efter påståendet om uppbrottet från Martin Stenmarck

19 nov, 2021 
Hanna Hedlunds ilska efter påståendet om uppbrottet från Martin Stenmarck
tt
Efter att ha levt som ett offentligt par i en himla massa år är det flera utomstående som har en åsikt om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks uppbrott. Något som nu får Hanna Hedlund att ryta ifrån.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
TV: 5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 49, var ett par i 23 år, innan de under våren gick ut med att de valt att separera. När de gick ut med beskedet hade de redan levt isär ett tag.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de då i ett gemensamt uttalande.

Varannan-vecka-livet med barnen

Tillsammans har de barnen Ida, 17, Love, 15 och Saga, 9, som de nu delar vårdnaden om.

Annons

– Jag har verkligen vant mig vid varannan-vecka-livet. Om man nu någonsin gör det. Jag frågade en vän om det alltid kommer kännas fel, för att de inte ska vara med mig, på överlämningsdagen. Då fick jag höra att det inte spelar någon roll om det gått åtta år, utan det är alltid jobbigt den dagen, har Hanna Hedlund berättat för Expressen.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund 2003.

Hanna Hedlund har efter uppbrottet startat en podcast med vännen Jessica Wahlgren, med titeln Jessica & Hanna – Å andra sidan. I den har de pratat en del om separation – något som de båda har erfarenhet av. Jessica skilde sig från dåvarande maken Linus Wahlgren för ett par år sedan, som hon har barnen Linn och Colin med.

Annons

”Det vet egentligen bara han och jag”

I ett nytt avsnitt av podden berättar Hanna Hedlund om en reaktion på hennes och Martins separation, som hon inte alls uppskattar. Hon säger att det är flera som säger att, ”de var så bra ihop”. Något som nu får Hanna att ryta ifrån.

– Det är helt omöjligt för dem att veta det. Det vet egentligen bara han och jag och våra nära vänner, om vi är det, säger Hanna Hedlund i podcasten.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund efter att Martin kammat hem Melodifestivalen 2005.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett offentligt par i massor av år, och utåt sett har de sett ut som ett stabilt och kärleksfullt par. Men allt har sin tid, och det som visas utåt för det svenska folket är inte alltid hela sanningen.

Annons

– Vi har absolut varit det, men vi var inte det på slutet, annars skulle vi inte ha separerat. Och den här frågan ”har ni verkligen försökt?” kunde provocera mig. Det är väl självklart att vi gjort det. Vi har barn, vi har hus ihop. Det är inget man gör lättvindigt, fortsätter Hanna Hedlund.

TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex
Annons