5 frågor som kan avslöja om din partner är rätt eller inte

frågor som kan avslöja om din partner är rätt eller inte
TV: 5 frågor som kan avslöja om din partner är rätt eller inte
1:12

Efter reklamen: TV: 5 frågor som kan avslöja om din partner är rätt eller inte

(1:12)

Slå på ljud

mOsäker på om du och din partner är rätt för varandra? Då kan det var bra att läsa igenom de här frågorna och fundera kring dina svar. Om svaret är nej på några av dem kan det nämligen vara läge att tänka över din relation och känna in vad du faktiskt vill och mår bra av.

Frågor att fundera kring i en relation

1. Tycker dina nära och kära om din partner?

En enkel fråga som spelar stor roll. Är dina vänner och din familj en stor del av ditt liv kommer det vara svårt att acceptera en relation där samtliga inte kommer överens. Så, är svaret nej på frågan ovan är det definitivt läge att fundera kring varför. Ser de något som du inte ser? Och hur kommer ditt liv påverkas av att alla inte är ense?

2. Känner du att ni är ett team?

Att känna sig ensam i tvåsamheten är aldrig kul. Känner du att du och din partner ofta bråkar och drar åt olika håll kan det vara värt att analysera era beteenden och fundera på vad det egentligen betyder. Alla par är oense ibland, men trots det kan man behandla varandra med respekt. Ingen går vinnande ur någonting, ni är ett team som verkar för det bästa tillsammans.

3. Saknar du din partner när ni är ifrån varandra länge?

Att göra saker på varsitt håll är ofta bra för relationen. Men känner du inte att du längtar efter din partner när ni varit ifrån varandra kan det vara läge att fundera på varför. Gör relationen dig olycklig? Får den dig att känna dig kvävd? Och är du verkligen kär på riktigt?

4. Vill du utforska livet med din partner?

Att utforska livet tillsammans behöver inte betyda att ni ska resa runt jorden eller säga upp er och starta företag ihop. Nej, att utforska livet kan innebära att ni är genuint intresserade av att dela vardagen tillsammans, och se vad den har att ge.

5. Upplever du att du kan prata med din partner om allt?

Sist men inte minst, en fråga om kommunikation. För känner du inte att du kan prata med din partner om allt kan relationen blir en utmaning. I ett förhållande ska du inte behöva fundera vad du kan säga och inte säga. Allt ska gå att lufta, även om ni inte alltid tycker likadant.

Artikelinspiration: Opera News, Bustle

Foto: TT

Se också: Här är de fem kärleksspråken
1:41

Efter reklamen: Se också: Här är de fem kärleksspråken

(1:41)

Slå på ljud

Utvald läsning