RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Eva Röses fina ord till sina fyra söner – visar bild på killarna

26 jan, 2022 
Eva Röse visar upp bilder på pojkarna
tt
Att vara fyrabarnsmamma och även bolla en rykande het skådiskarriär är ingen lätt match. Nu berättar Eva Röse hur hon får ihop vardagen samtidigt som hon hyllar sina pojkar och visar upp ett par bilder på sönerna idag.
Annons

Skådespelaren Eva Röse, 48, och maken Jacob Felländer, 47, som är fotograf och konstnär, har varit ett par i dryga 17 år. Under relationen har de gett liv till fyra söner: Floyd, 14, Flynn, 12, Florian, 9, och Franke, 5 – alla på F! Och den stora familjen har sitt tillhåll i Saltsjöbaden utanför Stockholm där de lever (ett ibland ganska hektiskt) familjeliv.

TV: Eva Röses stilresa genom årenBrand logo
TV: Eva Röses stilresa genom åren

– Jag vet inte om det funkar, säger Eva Röse i magasinet Amelia när hon får frågan om hur hon får ihop vardagen med familj och dunderkarriären.

Eva Röse glamorös under Guldbaggegalan nyligen.

Eva Röses ord om maken: En fantastisk pappa

– Stundtals är det totalt icke-funktionellt. Ordet livspussel är ju ganska vidrigt, som att det är något som ska gå ihop. Det gör det ju inte alltid. Men barnen har en fantastisk pappa och vi är ett team kring familjen, det är skitviktigt, fortsätter hon utveckla i tidningen.

Annons

– Vi försöker ta in hjälp om det går, när man behöver. Det har varit ett tufft år på grund av coronasituationen, utan mormor eller farmor att ringa. Men jag måste också säga att det har blivit lättare för varje barn. Man lär sig, och barnen är bra på att hjälpa varandra.

Eva Röse och maken Jacob Felländer vimmlar omkring under galapremiär på Berns när Louise Boije af Gennäs ger ut julskiva.

Eva Röses fina hyllning till sönerna

Nu när Eva Röses halva barnaskara är snudd på tonåringar, och de andra två är hack i häl delar hon med sig av en hyllningstext till pojkarna på sina sociala medier.

”Att hålla en oändlighet i handflatan. Att sträcka sig men aldrig riktigt nå. Att erinra sig allas små fötter i munnen. För att det gick. För att man visste att en dag skulle det te sig alldeles omöjligt”, börjar Eva Röse sin sentimentala hyllningstext till sönerna om fyra.

Annons
Eva Röse med barnen Flynn, Florian, Floyd på premiären av musikalen Saturday Night Fever på China Teatern.

Eva Röse visar upp bilder på pojkarna

”Att härbärgera otillräckligheten och målmedvetet knuffa mot kanten. Ut över klippan. Att lita på att den dova smällen inte kommer. Att dom plötsligt minns hur man gör och skriver sina namn i molnen.”

”Frisyrer som blir kortare när kropparna växer. Dörrar som stängs. Snabba glimtar av allt det vidunderliga. År som går mot sitt slut och nya som ska byggas på. Att känna evigheten på en timme. Tacksamheten över att man får vara kvar. Att man fick ett år till. Helt jävla otroligt”, avslutar hon inlägget på Instagram samtidigt som hon önskar alla en fin start på året.

Foto: TT

Se också: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamlaBrand logo
Se också: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla
Annons