Ernst Kirchsteigers söner har vuxit upp – så ser de ut idag

Ernst Kirchsteiger och hustrun Ulla har två söner, och idag arbetar båda inom pappas företag.Här är Sebastian och Ludvig idag!

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
0:55

Efter reklamen: Jul med Ernst är tillbaka – se trailern här

(0:55)

Ernst Kirchsteiger, 64, och Ulla-Britt Kirchsteiger, 64, träffades redan i gymnasiet – båda var 17 år gamla och studerade i Karlskoga. Det är 47 år sedan nu.

– Jag förstod snabbt att det här inte var någon vanlig kille. Han hade ett annat språk, kändes vuxen. Han var då som nu en romantiker och sa tidigt: ”Vi ska skapa ett hem och ett bra liv tillsammans”. Jag kände redan då att jag skulle få ett spännande och rikt liv med Ernst, har Ulla tidigare berättat i en intervju med magasinet Hemma 2013, samtidigt som hon gjorde klart att det var Ernst som tog första steget i relationen.

ernst fru ulla

Efter premiären av filmen Sagan om konungens återkomst på biografen Rigoletto var det premiärmingel på Karlbergs Slott, den 13 december 2003.
Här ser vi Ernst Kirchsteiger och hustrun Ulla hålla hand.

Här är Ernst Kirchsteigers söner idag

Nu firar paret inom kort fem decennium av kärlek tillsammans, och under årens gång har det inte bara fixats och trixats hemma a la Ernst Kirchsteiger-style. Paret har även gett liv åt sönerna Sebastian Kirchsteiger, 37, och Ludvig Kirchsteiger, 33. Sönerna är dock inte som sin tv-kändis till far – de håller sig gärna utanför rampljuset. Men både Sebastian och Ludvig är högst involverade i Ernst karriär vad gäller pappas företagande. Båda sönerna arbetar på Ernst Kirchsteiger AB, detta enligt sajten merinfo.se.

– Jag hoppas att mina barn ska förvalta varumärket Ernst – att det ska fortsätta att leva. För till slut kommer ingen som kommer ihåg vem den här långa människan var som gick runt barfota. Jag tänker att grabbarna skulle göra det på ett fantastiskt sätt, de skulle verkligen förvalta det på ett bra sätt, berättade Ernst i podden Värvet för ett par år sedan.

Ludvig, sebastian och ernst Kirchsteiger

Ludvig Kirchsteiger, Sebastian Kirchsteiger och pappa Ernst Kirchsteiger under Stockholmsmässan 2018.

Ernst Kirchsteiger om nya livet som farfar

I februari i år blev Ernst Kirchsteiger farfar när äldsta sonen Sebastian och hans hustru Cecilia Möller Kirchsteiger, 36, födde sitt första barn, dottern Elsie.

– Jag visste inte att ett hjärta kunde bli så stort. Hela jag är fyllt av ett stort hjärta för denna unge som är så söt att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv. Det är jättehärligt att hon finns. Att se föräldrarnas glädje och att se sin son plötsligt bli en person som har så mycket kärlek inom sig. Det är så fint att se sina egna barn i den här förvandlingen, det är en fröjd, förklarade Ernst till Aftonbladet i somras.

Foto: TT/Instagram

Redaktionens tips
Ernst Kirchsteiger om livet i isolering med hustrun Ulla
Sanna Nielsen tillbaka på jobbet med nyfödde sonen: ”Ännu en turnéhelg”
Jill Jonsons tårar över dotterns samtal: ”Vill att jag ska komma hem”
Dela på: