Enda singeln bland vännerna? Så äger du upp det!

Äg livet som singel!

Någon gång i livet har väl alla varit ”den enda singeln i gänget”? Och även om du inte alls är förtjust i polarens nya så kan du fortfarande känna ett stygn av avundsjuka. Varför hittar alla någon utom jag? Vad är det för del på dig?

Vi tycker att du ska äga upp situationen istället. Se det härliga i att vara singel och ta dig en funderare på vad du egentligen vill och hur du får det att hända.

Här är några tips på hur du är den bästa singeln du kan vara.

Läs också: 13 saker du märker när du plötsligt blir singel efter ett långt förhållande

 

Se över dina krav

Letar du efter någon eller letar du efter den rätte? Hade varit så himla viktigast vara i ett förhållande hade du varit i ett. Det finns tusentals killar och tjejer därute som vill dejta dig – frågan är snarare: Vill di dejta dem?

Kanske är det så att du är singel för att du inte har träffat någon som lever upp till dina förväntningar, och att det är värt att fortsätta leta efter.

 

Älska sociala sammanhang

Så alla dina tjejpolare har partner? Då måste väl alla partners ha killpolare? Sluta se alla middagar och fester som jobbiga tillställningar för att du är singel – se istället möjligheterna! Träffar du en trevlig prick som är bekant till dina vänner behöver du dessutom inte ge dig in i dejtingapp-träsket och börja swajpa hej vilt. Och kanske kan din vän berätta om det är något du borde veta om kille innan ni börjar dejta.

Och för oss som börjar komma upp i åldrarna är det det perfekta sätter att slippa hänga i barer och på krogar i hopp om mirakel…

 

Investera i dig själv

Är alla i din umgängeskrets upptagna i helgen? Perfekt! Mer Jag-tid för dig! Strunta i allt vad dejtande heter och fixa en liten getaway för dig själv. Läs boken du velat läsa så länge, gå på spa eller på bio och se filmen ingen annan vill se med dig i alla fall. Vad det än är du velat göra – gör det nu.

När du satsar på dig själv ger det dig bättre självkänsla och du känner dig mer nöjd med tillvaron – vilket också gör dig mer attraktiv för din omgivning. Så OM du ändå vill dejta ökar lite självmys dina möjligheter.

Läs också: Singel? Då är du antagligen lite smartare än alla andra

 

Lek av dig (på ett ansvarsfull och säkert sätt!)

När du ändå inte hittat den rätta kan du ju lika gärna passa på att träffa alla som är fel. Ligg med de du inte vill dejta, och dejta de du inte vill ligga med. Det är varken sorgligt eller manipulativt så länge du är tydlig med vad du gör för dig och de andra.

Lev ut dina hemliga romantiska drömmar så gott det går – när du är i ett förhållande är det betydligt svårare!

 

Finns där för dina vänner

Alla smekmånadsfaser tar slut någon gång. Och när den gör det kanske din vän behöver få gråta ut mot din axel. Nu kanske du känner att du inte alls vill lyssna på hennes kärleksgnäll, men det kan vara värt att tänka om – belöningen är värd besväret.

Kom ihåg att ni är vänner av en anledning, och försök att bara finnas där, även om du inte alls kan förstå hur hen känner sig.

Dessutom kan ett slut på smekmånadsfasen innebära att ni ”återfinner” varandra och blir tajtare än någonsin – och plötsligt vill hon höra allt om dina eskapader som singel.

Kom ihåg att du är speciell, vem som helst kan ju inte få dig.

Källa: Elite Daily

Foto: IBL

 

Vill du läsa mer om hälsa och relationer? Prenumerera på MåBra:s nyhetsbrev!

9 fördelar med att vara singel

Singel? Var glad!

Läs också: 9 fördelar med att vara singel