RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Döttrarna säljer av Lill-Babs ägodelar – efter renoveringen av hennes hus

20 aug, 2021 
Efter Barbros död tvingades döttrarna handskas med allt det praktiska som en bortgång innebär.
Bara en vecka efter att Kristin Kaspersen renoverat klart i framlidna mamma Lill-Babs hus på Järvsö – meddelar nu systern Malin Berghagen att de säljer av Lill-Babs ägodelar på auktion.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
10 saker du vill veta om Kristin KaspersenBrand logo
10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen

När Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort våren 2018 lämnade hon bland andra efter sig sina tre döttrar Malin Berghagen, Kristin Kaspersen och Monica Svensson. Döttrarna har fortfarande mycket att stå i efter sin folkkära mammas bortgång. Bara nu till helgen är det dags för en auktion – där vem som helst villig nu har chansen att köpa något som tillhört vår kära Lill-Babs.

Malin Berghagen: Nu säljer vi mammas ägodelar

”Söndagen den 22 augusti klockan 12.00 på Stene Gård, Järvsö. Då säljer vi bland annat ut en del kuriosa, utvalda möbler och julpynt från Lill-Babs. Vi kommer även sälja ut från olika samlare. Bland annat Gefle porslin med mera”, informerar nu Malin Berghagen på sina sociala medier.

Annons

– Det är mycket böcker med dedikationer. Smycken. Det finns en del glas. Mycket från hennes hem. Husgeråd. Vi ska hämta ännu mer grejer nu efter lunch, det finns ett lag. Men det blir också mycket kläder, säger Kjell Höök på Järvsö Auktionsbyrå som håller i auktionen till Svensk Damtidning.

– Det är speciella saker. Och framför allt väldigt mycket, väldigt mycket prylar. Det finns något för alla.

Kristin Kaspersen visar upp Lill-Babs hus – efter renoveringen

Malin Berghagens syster, Kristin Kaspersen, har även hon fullt upp med mamma Lill-Babs hus på Järvsö. Eftersom hon nu låtit renovera köket som fått sig ett rejält ansiktslyft. Tidigare visade Kristin Kaspersen upp bilder från den pågående renoveringen och bara härom veckan visade hon upp resultatet på det sprillans nya köket.

”Det nya känns fortfarande som mammas kök men med mer plats, smartare lösningar och en stor kyl och frys! Lycka! När vi är många här blir det sån skillnad när det är mer praktiskt...”, berättade Kristin Kaspersen samtidigt som hon visade upp bilder på resultatet.

”Nu ska vi bara sätta upp lite tavlor som ni ser på en av bilderna. Det är mormor, moster Birgitta och Mamma. Kvinnliga förebilder som var mästare i köket och alltid höll dörren öppen för alla. Så glad för att köket har fått nytt liv!”, fortsatte inlägget på Kaspersens sociala medier.

Foto: TT/Instagram

Annons