RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Det gör Renée Nyberg och David Hellenius för miljonerna

03 jan, 2022 
TV4-parets lyxliv!
tt
Det går bra för TV4:s kärlekspar Renée Nyberg och David Hellenius som drar in miljonbelopp år efter år. Nu öppnar Renée upp om vad paret väljer att lägga sina miljoner kronor på.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 5 saker om Renée Nyberg som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Renée Nyberg som du kanske inte visste

I snart tretton år har Renée Nyberg, 55, varit gift med programledaren David Hellenius, 47, och turturduvorna är med det ett rackarns kändispar. David Hellenius är TV4:s kanske mest profilerade manliga programledare – samtidigt som Renée Nyberg är en av kanalens främsta kvinnliga programledare.

Tillsammans har TV4-paret sonen Leo Hellenius – som numera också är en kändis. Leo har nämligen medverkat i julkalendern Selmas saga 2016 och har även synts i TV4:s Finaste familjen. Och nu under hösten gjorde han sitt bästa för Sverige i P15-landslagets första landskamper.

Innan Renée Nyberg fann kärleken i David var hon gift med Jan Zachrisson. De gifte sig 1995 men valde att separera 2003. Under sitt äktenskap fick de två barn, dottern Emma Zachrisson, 26, och sonen Tom Zachrisson, 21.

Annons

Renée Nyberg öppnar upp om pengaregnet

För kändisparet Renée och David råder det dock sällan ebb i kassan. Med framgångarna kommer även höga inkomster – och de har det minst sagt gott ställt. I en intervju i podcasten Tv-fabriken gör intervjuaren Fredrik Ralstrand klart att Renée Nybergs bolag omsätter sju-åtta miljoner kronor årligen.

– Ja, eh... ja, svarar Renée Nyberg upp något besvärad efter Fredrik Ralstrand klargörande över hennes ekonomi.

”Svårt att prata om pengar på ett charmigt sätt”

– Jo alltså jag har inget problem... Det är alltid lite svårt att prata om pengar på ett charmigt sätt, fortsätter Renée Nyberg i intervjun samtidigt som hon slår fast att pengarna i sig inte är själva drivkraften i varför hon gör det hon gör.

– Sedan är det så att allt det vi gör värderas utifrån både hur det fungerar. Jag har haft turen att mina produktioner, och även under mina sju år som jag drev eget bolag – har varit lyckosamma och fungerat bra. Och det i sin tur har så klart genererat avkastning.

Annons

Så spenderar Renée Nyberg & David pengarna

Vidare förklarar Renée Nyberg att det främst är boendet med familjen som hon och David Hellenius väljer att lägga sina pengar på. Men det är inte pengarna i sig som är själva moroten för Renée Nyberg.

– Det enda jag kan säga är att det inte är det jag är stolt över. Det som det har gett är ju en trygghet, både för mig själv och oss och vår familj och framtiden. Det går inte att sticka under stolen med.

Så många miljoner drog Renée & David in i fjol

Enligt Svensk Damtidning omsatte David Hellenius företag DH Media 12,4 miljoner, med en vinst på 10,7 miljoner år 2020 och programledar-hustruns bolag NARE Holding AB drog samma år in 7,1 miljoner kronor i omsättning, då med en vinst på 6,2 miljoner kronor.

david hellenius och renee nyberg 2020
David Hellenius ledde Let's dance i många år och har Hellenius hörna på TV4 och Renée Nyberg ser vi i Renées brygga och Klassfesten på samma kanal. På Kristallengalan 2020 fick de även varsin statyett – för bästa manliga respektive kvinnliga programledare.

Foto: TT

Se också: Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssagaBrand logo
Se också: Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssaga
Annons