RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Den perfekta aktiviteten för din nästa dejt – baserat på ditt stjärntecken

06 apr, 2017 
AvNanna von Knorring
Vill du och din partner liva upp era dejter? Eller kanske vill du imponera på en ny bekantskap med en spännande aktivitet? Oavsett om det är din första eller femtioåttonde dejt så finns det en perfekt aktivitet – här inspirerad av stjärnorna.
Annons

För att växla upp era dejter och inte fastna i samma hjulspår är en ny aktivitet på nästa dejt den ultimata lösningen. Här listar vi, med hjälp av Refinery29, den perfekta dejtingaktiviteten baserat på varje stjärntecken.

Om du inte känner igen dig i ditt eget stjärntecken kan du kika efter din dejts stjärntecken och om du inte tror på horoskop överhuvudtaget kan du bara inspireras och få nya idéer till dina dejter.

Läs också: Dina värsta egenskaper – baserat på ditt stjärntecken

Väduren: I en spelhall

Den perfekta dejten för väduren är något som inkluderar spel och tävlan. Besök en spelhall och låta tävlingsinsikten göra dejten lekfull och rolig med glimten i ögat.

Oxen: En lyxmiddag

För oxen är lyx viktigt i vardagen. Den perfekta dejten inkluderar middag på en av de trendigare restaurangerna i stan, men även om oxen gillar att bli bortskämd står hen för sin del av notan.

Annons

Tvillingarna: Turista i den egna staden

Tvillingarna älskar äventyr och vill inte ha en stillsam dejt på ett och samma ställe. Gå på en rundvandring eller cykla runt i den egna staden för att upptäcka nya platser och historier.

Kräftan: Netflix & chill

Kräftan stannar gärna hemma, speciellt när allt man behöver för en perfekt dejt finns hemma: soffan, netflix och en het dejt som får kräftan att missa slutet av filmen.

Lejonet: Matlagning

När lejonet gillar någon gör hen gärna något extra för att visa sina känslor. Den perfekta dejten utspelar sig därför hemma i köket där lejonet får visa sina kunskaper och skapa en magisk middag, antingen tillsammans eller för att skämma bort sin dejt.

Jungfrun: Ute i naturen

Jungfrun gillar att vara ute i naturen och den perfekta dejten tar därför plats ute i det fria. Ta med en korg med godsaker, en flaska vin och en kamera för att göra det till en perfekt picknickdejt.

Annons

Vågen: En helt ny aktivitet

Vågen älskar att prova på nya aktiviteter och starta nya projekt, även om de bara varar i en dag. En aktivitet i form av en dagslång keramik- eller målarkurs är därför en dejt vågen skulle uppskatta.

Skorpionen: Teaterbesök

Oavsett om det är dans, modernt, klassiskt eller något alldeles nytt som visas på teatern så finns det en spänning i teatern som lockar skorpionen som gärna sitter i publiken med sin dejt.

Skytten: Sportiga aktiviteter

Skytten älskar allt som är aktivt och sportigt och vill gärna att partnern hänger med. Skytten väljer hellre paintball, klättring eller någon liknande aktivitet istället för en lugn söndagsdejt på ett fik.

Stenbocken: Drinkar

Stenbocken behöver inte häftiga aktiviteter för att ha en lyckad dejt, utan sitter hellre på ett café eller en bar och tar några drinkar tillsammans i lugn och ro.

Vattumannen: Ett besök på muséet

Vattumannen älskar att vara i framkant och att lära dig något nytt. Därför tar hen gärna med sig sin dejt till den nyöppnade konstutställningen, det trendiga galleriet eller något av stadens museum.

Fiskarna: I parken

Fiskarna älskar att titta på folk som passerar och den perfekta dejten är därför att få inkludera sin partner eller nya dejt i aktiviteten. Sätt er i en park för att prata om högt och lågt samtidigt som ni ser människor passera och funderar över deras historier.

Källa: Refinery29

Foto: Shutterstock

 

Horoskop: Så ska ditt stjärntecken dejta 2017

Läs också: Horoskop: Så ska ditt stjärntecken dejta 2017

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons