Därför syns inte Per Morbergs fru Inese – berättar anledningen

Per Morberg och frun Inese

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
0:58

Efter reklamen: 5 saker om Per Morberg som du kanske inte visste

(0:58)

Tv-profilen Per Morberg, 61, är en mångsysslare av rang. Han är inte bara skådespelare och programledare – han är även en sann familjefar.

Per och hans hustru, psykoterapeuten Inese Berg Morberg, 67, har varit ett par i över 40 år, och de bor ihop i Kungsgården på Tullgarns slott. Tillsammans har de fyra gemensamma barn; Liza, Alida, Molly och Astrid. De flesta av barnen går i sin fars fotspår, och har valt att satsat på en karriär inom tv-och filmbranschen. Som grädde på moset har Per Morberg även bonusdottern Janina som Inese har sedan en tidigare relation.

Utöver parets gemensamma barn finns där även flera barnbarn, och idag är paret lyckligare än någonsin. Många av familjemedlemmarna har även titt som tätt dykt upp i Per Morbergs matlagningsprogram Vad blir det för mat? som sänds på Kanal 4 och Cmore.

Bild från 2003: Per Morberg med döttrarna Liza, Alida, Astrid, Janina och Molly.

Bild från 2003: Per Morberg med döttrarna Liza, Alida, Astrid, Janina och Molly.

Där är kändislivet inte för Inese Morberg

Trots att hustrun Inese Berg Morberg också visat upp sig och gästspelat lite i matlagningsprogrammet Vad blir det för mat?, och öppnat upp om livet i SR-dokumentären Scener ur ett annat äktenskap: Inese och Per Morberg vill hon helst stå utanför rampljuset. Det där livet är inte för henne, och hon väljer helt enkelt att överlåta kändislivet till sin man.

Per Morbergs ord om hustrun: Hon är hemlig

Malou von Sivers, 68, berättade i en intervju för två år sedan, enligt Svensk Dam tidning, att hon länge velat intervjua Pers fru Inese Berg Morberg. Det var under ett av Per Morbergs besök i hennes tv-soffa som hon gjorde klart att de bjudit in henne flera gånger men att hon alltid tackat nej. Varpå Per Morberg svarade:

– Kan inte Inese vara med? Nej, det kan hon inte. Hon var där ett litet ögonblick. Hon är hemlig. Hon är värre än Garbo. Hej älskling. Tänk på mig i dag, jag gör det, sa Per Morberg när han hälsade till sin fru genom tv-rutan då.

Här fastnade paret på bild i samband med Polarpriset 2010.

Foto: TT/Instagram

Redaktionens tips

Per Morberg om relationen till barnbarnet Oona 3 år

Mitt under Pernilla Wahlgrens show: Då hände det oväntade

Dela på: