RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Charlotte Perrelli om att skaffa ett femte barn: Det hindrar mig

05 jan, 2022 
Charlotte Perrelli om att skaffa ett femte barn: Vill men jag börjar bli för gammal
Nu öppnar Charlotte Perrelli upp om sina tankar kring att skaffa sig ett femte barn, och om det som hindrar henne för att bli gravid igen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
TV: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

När Charlotte Perrelli, 47, inte showar loss på scen lever hon lyckliga familjelivet tillsammans med maken Anders Jensen, 44, och hennes fyra söner, Angelo, 17, Alessio, 16, Adrian, 8, och lille Alvin, 3. Sedan är Perrelli även bonusmamma till Izabella, 13, som maken har ihop med exet och journalisten Suzanne Sjögren 47.

Charlotte Perrellis önskan om ännu ett barn

Ni hör ju, Charlotte Perrelli är bara ett par knoddar ifrån att kunna starta ett eget fotbollslag. Trots konstant full rulle hemma på Djursholm i Stockholm berättar schlagerdrottningen att hon är sugen på ännu ett barn.

Annons

”Det är så mysigt med dessa små barn som förgyller mitt liv. Hade graviditet fyra varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till”, bloggar Melodifestivalen-stjärnan samtidigt som hon gör klart att även hennes ålder sätter käppar i hjulen.

”Men jag börjar bli för gammal”

”Men mynttecknet är att jag faktiskt börjar bli för gammal. Och då tänker jag inte på mig själv i första hand utan på barnet. Ska jag vara 60 när det barnet är 10 år. Det känns inte riktigt rätt.”

”Jag är så otroligt glad för mina barn och Så tacksam!!! Jag menar bara att det är svårt att bli mätt. Jag älskar småbarn”, avslutar hon.

Charlotte Perrellis svåra resa mot graviditeten

Vad gäller hennes fjärde graviditet med lillkillen Alvin, var det en tuff resa dit. Innan graviditeten drabbades hon av nio missfall där kroppen stött bort fostret.

– Det första missfallet var värst, vid andra har man ju gått igenom processen en gång. Det var också bara det första som var ett ”riktigt” missfall, som man tänker sig, med blödning och smärta. Vid de andra har det varit ”missed abortion” – man har sett vid ultraljud att hjärtat har slutat att slå bara, har hon tidigare sagt i en intervju med Femina.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli anländer till premiären av James Bondfilmen No Time to Die på biograf Rigoletto i Stockholm.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste
Annons