Casper Janebrink om otroheten mot hustrun Helena – nu berättar han

casper janebrink

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:45

Efter reklamen: Arvingarna om Melodifestivalen utan publik: ”Läskigt”

(1:45)

Casper Janebrink, 51, har i över 25 år varit frontman i det ständigt aktuella och hyllade dansbandet Arvingarna. Nu är han dessutom aktuell som ny programledare till Bingolotto, där han tillsammans med Agneta Sjödin ska hoppa in som "sommarvikarie" för ordinarie programledarduon Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Även om det senaste året varit tufft för Casper och dansbandet Arvingarna på grund av coronapandemin som stoppat alla bokade spelningar så är de ett av få band som fått spela den senaste tiden. I början av året deltog de i Melodifestivalen med låten Tänker inte alls gå hem som tog sig hela vägen vidare till final.

Casper Janebrink med hustrun Helena Janebrink på Rockbjörnen

Casper och Helena Janebrink har varit tillsammans i drygt 20 år.

Karin Törnblom/TT

Dock man kan tänka sig att låttiteln inte speglar Caspers egna inställning till att vara hemma. Han bor tillsammans med hustrun Helena Janebrink, 42, och parets två barn utanför Göteborg.

Casper Janebrinks familjeliv med hustrun och barnen

I en intervju med Hänt har han tidigare berättat om livet med hustrun Helena som förändrats sedan pandemin satte stopp för alla spelningar. I vanliga fall är Casper ute och spelar varje vecka, men sedan ett år har det blivit allt mer tid hemma och de har försökt hitta sin plats i den nya vardagen.

– Det är klart att jag försöker göra lite grejer så att vi inte båda hela tiden är tillsammans, utan att man får lite luft ifrån varandra. Det behöver man, berättade Casper för Hänt.

Casper och Helena har varit ett par i cirka 20 år, och nu avslöjar dansbandsstjärnan att åren inte bara varit guld och gröna skogar. I Fördomspodden erkänner han att det finns svek i deras historia.

Otroheten mot hustrun Helena

– Om det är svårt för alla? Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs så klart, sedan om det går så långt så att man är otrogen eller inte, det vet jag inte riktigt, säger han och fortsätter:

– Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg, säger han i podden.

Casper säger att han och Helena både har pratat och rett ut det hela. Dessutom tror han att de knappast är det enda par som har liknande svek i bagaget efter så många år tillsammans.

– Ja, alltså. 20 år tillsammans, det är klart att det händer något kanske. Upp och ned, så. Det är aldrig roligt att prata om egentligen, men säger man ”nej, nej, nej” det har inte hänt någonting på 20 år så tror jag att de flesta ljuger.

FOTO: TT

Redaktionens tips

Sofia Wistam om sveket mot ex-pojkvännen: Därför var jag otrogen

Är din partner otrogen på nätet? 10 saker hen gör för att dölja det

Kan man förlåta otrohet? Så svarar experten

Dela på: