RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Carolina Gynning om bröllopsplanerna med Viktor Philipson

17 jan, 2022 
Nu vill Carolina Gynning att kärleken Viktor ska gå ner på knä och fria.
tt/Instagram
Nu vill Carolina Gynning att kärleken Viktor ska få tummen ur och äntligen gå ner på knä och fria.
Vad gäller bröllopet vet hon exakt hur hon vill ha det.
”Det ska vara det mest galna bröllopet genom tiderna!”, säger hon.
Annons

Trebarnsmamman tillika konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 43, och kärleken Viktor Philipson, 35, har haft en intensiv kärleksresa. Trots ett uppbrott sensommaren 2020 har paret idag gjort klart att dom är själsfränder. Och inget kan ändra på det.

TV: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
TV: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

– Vi är väldigt lika och då är det nästan som att man måste testa varandra och det gjorde vi i ett par år. Sen nu känns det som att det bara är helt fantastiskt mellan oss, berättar Carolina Gynning för Expressen.

I slutet på juni 2021 kom Carolina Gynnings tredje dotter med storken, och dottern Vilda är pojkvännen Viktor Philipsons första barn.

Carolina Gynning vägrar fria

Paret som möttes och blev förälskade på stört våren 2019 lever idag som särbor. Men i och med dottern Vildas födsel sommaren 2021 så tillbringar de mer eller mindre varenda sekund tillsammans i alla fall. Nu ett par år in i relationen gör Carolina Gynning klart att Viktor snart får se till att fria – så att de kan fira kärleken med en storslagen bröllopsfest.

Annons

– Ja, alltså.. Jag vill ju gärna det men jag kommer inte att fria själv. Så det får i så fall Viktor göra, säger Carolina Gynning till Expressen samtidigt som Viktor Philipson skriker till i bakgrunden ”Det kommer! Du får ha lite is i magen bara”.

Carolina Gynning: Ett galet kändisbröllop

Vad gäller själva bröllopet vet Carolina Gynning exakt hur hon vill ha det. Och hon kommer inte hålla tillbaka på krutet – det ska osa lyx och glamour.

– Det ska vara så mycket blommor, lyx och flärd. Det ska vara det mest galna och lyxigaste kändisbröllopet genom tiderna, det vill jag säga, skrattar hon i intervjun.

Carolina Gynning har redan testat ”mamma, pappa, barn”-livet

Carolina Gynning har redan gått igenom ett äktenskap tillsammans med Alexander Lydecker, 41, som är pappa till hennes döttrar Adele, 7, och Alicia, 9. Tillsammans med Viktor väljer hon ett annat upplägg, och att bo som särbor hör till det nya.

Carolina Gynning och döttrarna Adele och Alicia på premiär i fjol.

– Jag har redan testat det här med mamma, pappa, barn en gång och det gick ju åt helvete. Nu är jag rätt sugen på en annan typ av upplägg, och jag vet inte om vi behöver bo ihop hela tiden. Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder, har Carolina Gynning tidigare sagt till Amelia.

Foto: TT

Se också: Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
Se också: Carolina Gynnings stilresa genom åren
Annons