Carola Häggkvists öppna fråga: Var finns alla ansvarstagande män?

Carolas stora fråga om män.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Nu verkar det onekligen som att Carola sångfågeln Häggkvist haft en underbar Alla hjärtans dag-helg på hotell i Stockholm. För visst delar hon med sig av ett helt bild-galleri på Instagram som gör klart att hon bott på lyxiga Grand Hotel Saltsjöbaden. Där har hon både avnjutit en härlig middag och fått en stund i bastun samt även tillbringat kvalitetstid med sin väninna samtidigt som de skålat i rosa bubbel.

Carolas stora undran om män: ”Var finns dem?”

Dock verkar inte den stora kärleksdagen gått förbi utan att Carola och väninnan ramlat in på ämnet män, och avsaknaden av bra män.

”Wow vilken morgon här i Saltis! Min väninna Hanna kom på besök till middagen och vi skrattade loss bland alla ballonger på hotellrummet o samtal om män”, låter Carola Häggkvist sina sociala medier-följare veta.

Och Carola som är singel för närvarande fortsätter inlägget med att sparka lite på alla karlslokar där ute:

”Ansvarstagande män, var finns dem? Eller har vi kvinnor jämnat dem med marken? Det borde väl finnas en jämställdhet i ett kärleksfullt ansvarstagande, eller hur?”

Men trots att Carola Häggkvist verkar undra var alla dugliga män befinner sig, tackar hon ändå för en fin kväll med väninnan.

”Tack för en magisk kväll med god mat och dryck med många skratt och ’tusen’ ballonger på rummet”, avslutar hon.

Carola vill ha en trygg man med erfarenhet

Även om det kanske är tomt på män i Carola Häggkvists liv just nu, så håller hon sig öppen för kärleken. När hon gästade Nyhetsmorgon nu i december, avslöjade hon att hon testat på dejtingappen Tinder, vilket gått sådär. Men när Carola väl är kär – finns det nästan inget som stoppar henne. Och när det kommer till karlar, så söker hon helst efter en som är stabil och klok.

– Om jag älskar någon är det all in. Jag är orädd av mig och vill behålla mitt hjärta, varmt och ärligt. Jag vill ha en trygg man med erfarenhet, någon som kan ta initiativ, för mig och för oss. Som kan titta i kalendern och planera för middagar, resor, livet. Jag fixar så mycket inför mina olika projekt, därför vore det härligt att hitta en man som gillar sådant, berättade hon för Femina nu i höstas.

Foto:TT

Mer inspirerande innehåll från oss på MåBra:

Amadeus Sögaards svåra kamp med Carola och Runars skilsmässa

Carola om övergreppen: "Det tog många år innan jag vågade berätta"

Kändisarnas reaktioner på de nya hårdare restriktionerna

Dela på: