RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Carina Bergs nya serie om ofrivillig barnlöshet: Var fan är storken?

01 mar, 2021 
carina berg 2021.
Snart får vi se Carina Berg i nya programmet Var fan är storken, i vilken vi får följa hennes och maken Erik Bergs tuffa gravidkamp och samtidigt möta andra par i samma sits.
Annons
Det här är ofrivillig barnlöshetBrand logo
Det här är ofrivillig barnlöshet

Inom kort blir tv-profilen Carina Berg och hennes fotbollsspelande make Erik Berg föräldrar till sitt andra gemensamma barn, en liten dotter! Det var i slutet på oktober som de annonserade den härliga nyheten om att den lilla bebisen kommer lagom till våren. Så lilla sonen Otto som paret har tillsammans kommer nu bli storebror inom kort.

Carina Bergs svåra kamp till att bli gravid

Carina Berg har längre varit öppen om sin tuffa gravidkamp med parets första son Otto.

”Efter fem ivf-försök, fyra missfall och tusen tårar kom han till slut. Lilla älskade O”, börjar Carina Berg berätta på sina sociala medier och menar tvåårige sonen Otto.

Carina Bergs nya program Var fan är storken?

Eftersom att Carina Berg vet att paret inte är ensamma om att kämpa hårt för att få ett barn, väljer hon nu att göra ett program om ofrivillig barnlöshet. Där hon kommer möta andra par som kämpar med att få till en graviditet.

Annons

”Vår resa var knöglig och svår, men vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten. Glad att få berätta att mitt nya program på discovery+ handlar om detta. Kunde liksom inte släppa tanken”, säger hon om nya programmet Var fan är storken? som har premiär i vår.

Det får vi se i tv-serien om ofrivillig barnlöshet

Carina Berg och Erik Bergs resa kommer också skildras i programmet där ämnet stöts och blöts med andra personer i samma sits och experter.

”Det är en serie om ofrivillig barnlöshet. Berättelser från par som är mitt uppe i resan mot ett älskat barn, experter som berättar om hisnande forskning, myter, bullshit och sanningar om barnalstrande. Och vår historia förstås. Så som den var. Längtar tills ni ska få se. Premiär i vår.”

Foto: TT

Annons